cümleten iyi akşamlar ... ben dinleneyim biraz .. yoruldum bugün .. güzel bi karlı istop yazdım poza .. artık kısmet .... yarın bakarım duruma ...
2013,00
kurumdan emir geldi galiba 10 bin poz kapat seans sonuna kadar diye.. brokerda gelene verdi emir kulu. şahıs olarak düşünmeyince her şey yerli yerine oturuyor üwwww .akşamki fiyata bakmaksızınki düşüşün özeti bence şahıs olsa aman az bekliyim şurdan döner az tepki gelsin.. buna ver dediler verdi gibi gibi gibi
![]()
sabaha gadar nöbet üwwwwwwwww
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
memüü nerdesin memm
..nerde bu ayular hani kraşieynseync mem
![]()
BANGA mühim
bu dj in kararsızlığı bizi çok yoracak anlaşılan ..akşam hisseleri inceledim bir bozulma göremedim hatta güçlenen bile var...ky beklentisi büyük bir çöküşün gelmesi ..temel analizden pek anlamam ama not artırımı dışında ilerde bir gün avrupa birliğine üyelik için tarih yada görüşmeler başlarsa çılgın bir alım dalgası gelir dj 11000 e çok yakın dönmezse burdada başlar bir dalga..kritik bir yerdeyiz...
gün içi kararsız iki gurubun hareketleri çarpışacak ho lar yerine güç momentum gibi indikler daha iyi çalışacaktır bu ortamda...
az bekle dedim ama uyumadın di mi asti? 5 dk sonra saat 1 de gorucez alcoa nın etkısını![]()
yok olmadı bu alcoa da yalan olduyuzde 21 dusmus gelirleri amma velakin tınlamadı dow
aha fıçirlar kütledi üwwwralli yalanmi oliyir
paşam nöbet yerinde gelişme var
fiçirlar hülülülülülü yükselişine geçti üwwwwwwwww
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri