Bulunduğum birimde nöbet listesini ben hazırlıyorum.
Eşimin nöbet tarihlerini ve çocuğun kurs günlerini çıkıyorum kalan günler arasında seçim yapıyorum.
İşin kötü noktası böylesi güzel trade edilecek günlerde ben sıklıkla ekrandan uzakta oluyorum.
Önceden spottan aldığım ereğlileri nöbetim var diyerek dün 4.0 dan sattıktan sonra bugün 4.08 seviyesini görmesi ile canım sıkılmıştı ama ekrandan uzak kalınca dün short açtığım pozisyonuda bu nedenle akşam 16:30'a kadar tuttum. Belki de ekran karşısında kalsam arada long olacaktım. Şans işte.
Akşama ne olur ne olmaz diyerek flat girdim çünkü yarın 10-10:30 arası nöbet çıkışı eve ancak ulaşırım.
Yeni idim kardeşiniz oldum
yarın bu zaman dilimine azami dikkat gösterelim o zaman..
sen nöbete gideceğin gün ilk önce foruma uğra, nöbete gidiyorum diye uyarı gönder bize.. hatta ben bir tane not defteri alacağım senin nöbet tarihlerini yazmak için.. o günlerde hep borsada olağandışı şeyler oluyor.. tesadüf olmasına imkan yok dimi..![]()
![]()
Konu jerfin tarafından (10.02.09 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.
sn SEREN I tek sorunum kazanmanın verdigi aşırı rahatlık. rahatlıga kapıldımmı insanın canı dogru duzgun grafik bakmak istemiyor. teknige uymuyorum sistemime uymuyorum fazla risk alıyorum...... kazandıktan sonra asırı rahatlıktan nasıl kurtulunurki yoksa kazandıklarımız buhar oluyor
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Sabah açıldığı ile kalır, ve aynen yukarı tepmeye başlar...
Perşembeye aynen 2 günde düştüğünü geri alır.
Bunlar Obama'ya gözdağı sadece....
Adamlar 1 aydır dip yapıyor yatay gezerek.Burdan aşağısı yok...
Konu teo tarafından (10.02.09 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
evet dedıgınız dogru sankı bır taban olusumuu ama taban burası değil tum malı sektorden batma haberlerı gelıyor dıb e az kaldıı ama sunun surası son wwwwwwww dususuuu sonra zıplar yukarı spotta ıslem yapanlar mumkun oldugunca mali sektorde kademelı alım denebılır marj ı saglam tutmak kaydıyla tabı yarın s&p nın bu kadar tepkısız dusmesı futurları artı actırır sonra habere bakmakta fayda varr
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bu basit bir sorun ..tedavisi çok kolay...kazandığın parayı borsadan dışarı çıkar..ama bir daha içeri sokmamak üzere..dışarda teminatım var nasıl olsa deme...bir akraba veya arkadaşına ver ..ve ne olursa olsun istediğimde verme de...mesela bana verebilirsin..asla vermem.....
![]()
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri