Sayfa 4003/13018 İlkİlk ... 300335033903395339934001400240034004400540134053410345035003 ... SonSon
156216 sonuçtan 48.025 ile 48.036 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısaca 18 de işte.

nöbetler bile bizim tarihi teyid etmiş.
    zaten bonnie'nin nöbet tarihlerini elliot wave'nin bizzat kendisinin belirlediğini düşünüyorum ben..

2. The Following 8 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    397
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    71 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten bonnie'nin nöbet tarihlerini elliot wave'nin bizzat kendisinin belirlediğini düşünüyorum ben..
    Bulunduğum birimde nöbet listesini ben hazırlıyorum.
    Eşimin nöbet tarihlerini ve çocuğun kurs günlerini çıkıyorum kalan günler arasında seçim yapıyorum.
    İşin kötü noktası böylesi güzel trade edilecek günlerde ben sıklıkla ekrandan uzakta oluyorum.
    Önceden spottan aldığım ereğlileri nöbetim var diyerek dün 4.0 dan sattıktan sonra bugün 4.08 seviyesini görmesi ile canım sıkılmıştı ama ekrandan uzak kalınca dün short açtığım pozisyonuda bu nedenle akşam 16:30'a kadar tuttum. Belki de ekran karşısında kalsam arada long olacaktım. Şans işte.
    Akşama ne olur ne olmaz diyerek flat girdim çünkü yarın 10-10:30 arası nöbet çıkışı eve ancak ulaşırım.
    Yeni idim kardeşiniz oldum

4. The Following User Says Thank You to bonnie For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

Alıntı bonnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulunduğum birimde nöbet listesini ben hazırlıyorum.
    Eşimin nöbet tarihlerini ve çocuğun kurs günlerini çıkıyorum kalan günler arasında seçim yapıyorum.
    İşin kötü noktası böylesi güzel trade edilecek günlerde ben sıklıkla ekrandan uzakta oluyorum.
    Önceden spottan aldığım ereğlileri nöbetim var diyerek dün 4.0 dan sattıktan sonra bugün 4.08 seviyesini görmesi ile canım sıkılmıştı ama ekrandan uzak kalınca dün short açtığım pozisyonuda bu nedenle akşam 16:30'a kadar tuttum. Belki de ekran karşısında kalsam arada long olacaktım. Şans işte.
    Akşama ne olur ne olmaz diyerek flat girdim çünkü yarın 10-10:30 arası nöbet çıkışı eve ancak ulaşırım.
    yarın bu zaman dilimine azami dikkat gösterelim o zaman..

sen nöbete gideceğin gün ilk önce foruma uğra, nöbete gidiyorum diye uyarı gönder bize.. hatta ben bir tane not defteri alacağım senin nöbet tarihlerini yazmak için.. o günlerde hep borsada olağandışı şeyler oluyor.. tesadüf olmasına imkan yok dimi..
    Konu jerfin tarafından (10.02.09 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.

6. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    536
    Toplam Teşekkür
    290 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn.mersiyk ne zaman moderatör oldunuz...bu extra zaman gerektirir..sizi çok seviyor ve başarılı buluyorum...ama bu görev size para kaybettiriyor...iyi düşünün ...kendi adıma seansta foruma vakit ayırmanın zorluğunu yaşıyorum..kaldı ki bugüne kadar tek bir grafik dahi koymadım...koyamadım...size görevinizde başarılar.. ama forum olarak size destek şart...bazı arkadaşlara sesleniyorum..şelale ve rally çığlıkları ..veya karşı taraf pozisyonu ile uğraşmayalım...benim veya başka birinin ayarını kaçırmak sizi mutlu ediyorsa bulunmanız gereken yer burası değil.....forum bilginin paylaşıldığı yerdir...bilgi kişide kalırsa anlamı yoktur...
    sn SEREN I tek sorunum kazanmanın verdigi aşırı rahatlık. rahatlıga kapıldımmı insanın canı dogru duzgun grafik bakmak istemiyor. teknige uymuyorum sistemime uymuyorum fazla risk alıyorum...... kazandıktan sonra asırı rahatlıktan nasıl kurtulunurki yoksa kazandıklarımız buhar oluyor
    İletişim: mersiyk@voborsa.com

Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

Alıntı mersiyk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn SEREN I tek sorunum kazanmanın verdigi aşırı rahatlık. rahatlıga kapıldımmı insanın canı dogru duzgun grafik bakmak istemiyor. teknige uymuyorum sistemime uymuyorum fazla risk alıyorum...... kazandıktan sonra asırı rahatlıktan nasıl kurtulunurki yoksa kazandıklarımız buhar oluyor
    ben bir pozisyondan çok yüklü kazanç elde ettiğimde 2 gün dinlenmeye çekilirim, sadece izlerim piyasayı.. o kazancı sindirmek gerekiyor, yoksa hemen başka poza girdiğimde hep kaybetmişimdir..

9. The Following 4 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Sabah açıldığı ile kalır, ve aynen yukarı tepmeye başlar...

Perşembeye aynen 2 günde düştüğünü geri alır.

Bunlar Obama'ya gözdağı sadece....

Adamlar 1 aydır dip yapıyor yatay gezerek.Burdan aşağısı yok...
    Konu teo tarafından (10.02.09 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

11. The Following 6 Users Say Thank You to teo For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Bir sonraki nöbetlerimi yazayım;
    Ben pek ilgilenmiyorum ama şans işte ...
    17 ve 19 şubat

17 şubat tarihinden umutluyum 19 bana göre önemsiz

not: mesajı gönderdikten sonra jelibon'un yazısını gördüm nöbet tarihlerimin
    varmış bir hikmeti
    jelibonun hata payı da +-1 gün zaten.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

13. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    8
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    42
    Toplam Teşekkür
    28 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah açıldığı ile kalır, ve aynen yukarı tepmeye başlar...

Perşembeye aynen 2 günde düştüğünü geri alır.

Bunlar Obama'ya gözdağı sadece....

Adamlar 1 aydır dip yapıyor yatay gezerek.Burdan aşağısı yok...

evet dedıgınız dogru sankı bır taban olusumuu ama taban burası değil tum malı sektorden batma haberlerı gelıyor dıb e az kaldıı ama sunun surası son wwwwwwww dususuuu sonra zıplar yukarı spotta ıslem yapanlar mumkun oldugunca mali sektorde kademelı alım denebılır marj ı saglam tutmak kaydıyla tabı yarın s&p nın bu kadar tepkısız dusmesı futurları artı actırır sonra habere bakmakta fayda varr

15. The Following User Says Thank You to cansalk For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    23-29 aralık penceresinde tatiller nedeniyle 2 ocakta aşağı kırılım 9088 ile gerçekleşmişti.
    sonraki tarihimiz ise 18 şubat, bir sonraki ise 13 mart..

Sayın Jelibon bu benim zararlar hangi tarihte çıkmış olur, bunu da yazsan da bende rahatlasam...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın bu zaman dilimine azami dikkat gösterelim o zaman..

sen nöbete gideceğin gün ilk önce foruma uğra, nöbete gidiyorum diye uyarı gönder bize.. hatta ben bir tane not defteri alacağım senin nöbet tarihlerini yazmak için.. o günlerde hep borsada olağandışı şeyler oluyor.. tesadüf olmasına imkan yok dimi..
    Sağolsun nöbetten önce ve haber veriyor ve bir gün önce hatırlatıyor.

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nöbete giderken haber vermeyi unutmayın
    salı ve dün yani perşembe nöbetim vardı ancak o günlerden hiç umutlu değildim bu nedenle yazma gereği duymadım ama önümüzdeki hafta tutacağım nöbet için beklenti olabilir çok pis hareketler bekliyorum şimdiden yazayım;
    aslında çarşamba nöbetim vardı fakat o gün gerçekleşecek bir toplantı nedeni ile nöbetimi salı gününe kaydırdım;
    10 şubat
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

18. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mersiyk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu basit bir sorun ..tedavisi çok kolay...kazandığın parayı borsadan dışarı çıkar..ama bir daha içeri sokmamak üzere..dışarda teminatım var nasıl olsa deme...bir akraba veya arkadaşına ver ..ve ne olursa olsun istediğimde verme de...mesela bana verebilirsin..asla vermem.....
    Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.

Eski ismim SEREN I

20. The Following User Says Thank You to kamyon şöförü For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Jelibon bu benim zararlar hangi tarihte çıkmış olur, bunu da yazsan da bende rahatlasam...

inşallah çabuk çıkar.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

22. The Following User Says Thank You to jelibon For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)