o zaman algılayalım, gece gündüz başından ayrılmayalım, bunu yapsak bile bizim py kapalı ertesi gün, dünki analizimde, hem kırmızı hem yeşil dovun mavisinden aşağıdalar, bu ayrı bir konu, oraya göre ayarlamadım ancak, çok farketmez, 1, 2, puvan, kaldıki bize değişen bir şey yok, şunu sormalıyız py mız nerede,
py aşırı alışta deyil, aşırı satışta da deyil, orta sularda ancak fiyat olarak, ortayı dün 68200-300 arası iki ayrı indikatörden bulmuştuk, şimdi ise ortalamaların hareketini bekliyoruz,
ortalamalarda durum ne, kırmızı aşağı kesmişti, yeşil ise henüz kesmedi, 65 altında keser diye tahmin ediyorum, şimdi 68000 deyiz, bizi ilgilendiriyormu 68000, hayır,
ilgilendiğimiz ne, kırmızı aşağıda bu satış demek ve yeşili bekliyoruz yanına, yeşil gelmedi, kırmızı maviyi yukarı tekrar kesti, longa döneceğiz bu defa, o zaman yapacağımız, öncelikli olan aşağıyı beklerken, 68200-68300 ortalamaya yakın maliyet yapmak, ve asla potföy yönetiminden kopmamak,
bence bu, ben bunu yaptım,
yani fiyata bakmıyorum, fiyata nasıl bakarım, yada baktırılırım, dötüme kadar mallanırsam, 68300 üstüne ağa vurursa, terste kalırsam o zaman bakarım, kerizmiyim ben, çünkü,.....
ben ortalamaya poz aldım, fiyat ise ortalamanın çok üstünde olabilr ve ort. yı hareket ettiremeyebilir, planımız hazır, öle piramit , maliyet yayama bunlar yok, poz sabit ve doğrulanmalı, hakettiğini aldığında artırılmalı budur, zarardaysa niye artırılacak, deyilmi sadberk,.....
çok yazdırıyorssun bana, bendednde fazla kazanıyorsun ona göre,![]()
Yer imleri