Sayfa 398/5549 İlkİlk ... 2983483883963973983994004084484988981398 ... SonSon
66581 sonuçtan 4.765 ile 4.776 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ordi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet abi, aynen öyle, bunu bulduğumuz iyi oldu tepeleri anlayacağız artık
    ona iyi bak, eğer tren öncesi +100 yapıp sonra sıfır da sürdürüyorsa, aklıma gelen bu, birde geniş ölçek ver garfı trendlerden arıdırarak bende bakıyım, bak benimki tepede düz çiziyor o günlük analzde, seninkini farkı, 100 yapıp sıfıra oturması, bir geniş ölçek at guppan oluyim sene,..

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bunlar tam şerro, yine çizgide bırakacaklar, yani bilinemezde, ya usandım artık, bu adamlardan allah devleti mileleti, 7 düveli korusun,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

İndi abi, istediğin bu mu? tam anlamdım da.

6. 3 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür

İndi abi, bu indik bu yıl başından beri bu hareketi üç defa yapmış(pembe daire ile işaretledim) birinci hareket 21-30.04.2010 (6gün) ikinci hareket 28.07-09.08.2010 (8 gün) ve üçüncü hareket henüz devam ediyor 08.09.2010 başlamış (10 gün...)

Daha önceki yazılarımda da vardır. 2005 yılından bu güne kadar bu ind. yataya düştükten sonra (sıfır(0) çizgisi) hiç yukarı yönelmemiş hep aşağıya yönelmiş.

Umarım bu hareketinde de daha önceki hareketlerini yapar da benim yüzümü kara çıkarmaz. Eğer ki şimdi yukarı yönelirse bu ilk olacak ve diyeceğim ki burayı PALA okuyor. Heh heh heh.

8. 3 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Anladım sanırım ama işte son olayda 5000 puvan var ordi, momentumlu bir indikse eğer, momentum azldığında sıfıra düşüyor ve fiyatlar yeni yüksek yaptığından ancak aynı zamanda mom azaldığından kapağı sıfıra atıyor, sonuçta bir süre sonra fiyat kapanışlarında bu defa düşük yaptığında takip ednlerde sıfırdan aşağı düşecek oscillator ün, ancak işte 5000 var bu problem, 5000 ni beklemek zor olabilir, şöleki son sinyalde 78 den 82 vurmuş, oscillator ise ilk kalkıştaki hızını geçemediğinden sıfıra düşmüş, işte bu sıfırda dahil trend devam ediyor demek istiyor, oradan düştüğünde ise diyecek mom bitti, bu defa 78 gelene kadar kar olmayacak, zarar devam esdcek, diğer açıdan fiyt kapanışlarına bağlı günlerce sürdürebilir dengede trend pozisyonunu,.....+100,-100 den baskı görüyor ayrıca,...

10. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür

İndi abi, ben bununla , AL-SAT işlemi yapmıyorum sadece tepe hareketlerini anlamak ve takip etmek için kullanıyorum.

Benim takip ettiğim indik dün Sat verdi.

12. 2 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı ordi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İndi abi, ben bununla , AL-SAT işlemi yapmıyorum sadece tepe hareketlerini anlamak ve takip etmek için kullanıyorum.

Benim takip ettiğim indik dün Sat verdi.

anladım ordi, ancak indik yukarı vurduğunda sonra sıfıra düştüğünde bende heyecan yarattı gerçekten, zira +100 yapışı yükselişin devam edceğinin, yani trende devam edeceğinin habercisi olabilir diye düşünmüştüm, sonra sıfıra inişi ve sürdürüşü trendde kalacağının habercisi olabilirdi ve bunu bütün zamanlarda tekrar edbilirdi,...., o yüzden geniş ölçek bakıyım dedim, tepe dip ve yatay hareketler de aynı davranış içindemi diye, olsa idi süper olurdu....

14. 2 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    325 ten bir short yaradana sığınıp yaptım, o da sığındı artı ben senden daha yakınım dedi, restim yemedi, şimdi ikincisi sabah yazdım 550 de, 525 den döndü, gıpraşmadım, üçüncüsü 650 de buna gıpraşırım,
    spanadayız, bir kentinde, bir gözümüz kesintide aylak dolaşıyoruz, bir kilise gördük tarihi, zaten her yer tarihi orada, kilisenin içine girdik ziyaret için, hemen girişte sağda para atarak mum yakabiliceğiniz bir makine vardı, dikkatimi çekti, mum yakmak dini bir adet sanırım onlarda, makine ise unutkan mumculara karşı, yangın falan çıkar hani, atılan para birikir kilisenen söküğü dikiği hani, ihtiyaçları var sanki,.... Bu yöntemle yangın emniyeti okey anlayacağınız, ahşap vernik çok kilisede, çarmıh yeter sade bu işe, tarih size doğru geliyor içinden akıp kilisenin, neyse makineye dönelim, üstü camdan kare ahşap bir kutu içinde dizili mumlar, ampul yanıyor sonuçta ama görüntüsü mum şeklinde herbirinin, seyrettim başındakileri kısa bir süre, paranızı jeton niyetine attığınızda mumlardan biri yanıyor, para büyüklüğü arttıkça yanan mum sayısıda artıyor, yani fazla paraya fazla mum, dikkatimi çekmişti, o gün dedimki hiç şansımız yok,...

16. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

günaydın,

82100 anlamlı bir yer,
    80600 diğer anlamlı yer,

dengeyi ise almaya çalışacam, geldi ama kaçırdım,...

82100 bu gün için direnç, buranın üstünde fazla shorta bulanmamalı, mevcut durumda günlük alda devam ediyor, 120 lik al sinyali üretti, ancak onaylanmadı, 11 barında bu fiyatlara onaygelir,...çok ilginç bir teknik var, bu trendden çok, bundan önceki yarımlar nedeniyle,

cuma short olmultum, 81325 ten, bu gün ikinci açtım,82125 ten, 10 luk ta kriter,81750 bunun altında takip eden 10 luk bar kapanışlarına py aşağı döner,....

18. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

günlük dengeyi tam olarak 81625 olarak kabul edeceğiz,

20. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür

İyi günler, İyi haftalar

Günlük ind. yatay hareketine devam ediyor. Yatay hareket ortalamalarının üzerine çıkması piyasanın çok güçlü olduğunu işaret ediyor.

Bugün için bende yukarısı için 81800-82200 çok önemli. Aşağısı için ise sarı elma şekeri işaret 81675-81450(bende haftalık pivot) çok önemli. Eğer ki bu seviyeler 15 dk. kapanış getirirse yani 15 dk. bu seviyelerin altında kapanış yaparsa kısacılar için iyi olur.

82175 ten 81475'e geri çekilmeye baktığımda da henüz ciddi anlamda bir hareket görmüyorum çünkü özellikle 81800 altına indikçe py mal topladığını görüyorum hatta bu şekilde devam ederse yükseliş kaçınılmaz olur.

Palanın karşısında rahatlayan tokadı yer, hatta ben yumruğunu yedim bile üwww...

22. 3 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

temel kural korkmayacağız, ........

24. 1 kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri