...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
99.350 olmuş oh oh, bi ara 100 bin üstünü görmüştüm acaba demiştim ama.
citiwan (04.05.16), indregandi (04.05.16), kemo (04.05.16), rüzgar (04.05.16), TIFIL (04.05.16)
Yazarken, 99.150 kırldı.
citiwan (04.05.16), indregandi (04.05.16), kemo (04.05.16), rüzgar (04.05.16), TIFIL (04.05.16)
Yine dondum
indregandi (04.05.16), kemo (04.05.16), rüzgar (04.05.16), TIFIL (04.05.16)
99175 kırıldı,...
bende ilk longumu açtım,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Saat birde Cumhurbaşkanı muhtarlar ile toplantı sonrası açıklamaları olacakmış , eger orda kol kırılır yen içinde kalır nevlinde bir şey olmamış gibi bir uslup gelirse o zaman en azından sabahki seviylere gelir. Yok bu bir bayrak değişimi falan gibi bir söylem olursa o zaman 75. binler ver elini. Ha bunun Davutoğlu'na ayar çekme operasyonu olabileceği bu durumda gidilmez, dere geçilirken at değiştirilmez, vatan görevi bak iki gundur borsa, dolar ne alemde denilerek hem yumusatılır hemde haddini bildirilmiş olma durumu yapılırsa o zaman gayet başarılı. 2 gun icinde birilerinin dolar borsa faizden %10 para kazanması KY yamulması cokta fifi fifi durumu
indregandi (04.05.16), kemo (04.05.16), rüzgar (04.05.16), TIFIL (04.05.16)
sıkıntı ne biliyormusunuz, olmayan tepeden sattılar,
yani 104800 (+) ile verdiğimiz hareket var ya,..olmayan tepe o hareket,...dolaysı ile dünkü sert harekete bunun farkını yeyip, uuzun süren yatay döneme ilaveten o olmayan tepeye de dün ve önceki günler long yakalamaya çalıştılar,...
yani avantaj üstüne avantaj yaşamak istediler,..
ben şimdi long açtım ama hem çok az açtım, hemde o olmayan yeri atlattım sayılır,...düşerse yine kendi taktiğimle alımlarım devam edecek,..düşmesse eldekini tarade ederim,..tutmam,..
aslında akepenin içinde başbakandan bol bir şey yok,....ne yok akepede başkan yok,..doğrusu başka başkan yok,..bir başkan adayı var,...akepede başkanlığı tartışan varmı yok, burası sabit,...peki başbakanlık tartışılabilirmi aynı partide, start verilmeye görsün,..şimdi bu strat verildi,...
neye bakılacak bu başbakanı kimler savunacak,....içerisi savunmaz yani akepeliler,..en büyük güce biat ederler,..saygı duyarlar,..dışarısının savunacağı aşikar,...abd ve ab nin,...
dün dediğim üzere başkanın gidecek yeri yok, nereye gidebilir mecburi istikamet başkanlığa,..mecburi yön,..kendini garantide hissedeceği yer, başkanlık,...
ama başbakan zaten kendide dedi bırakıveririm dedi,..ama kime dedi, akepeye demedi bunu,...kendisini başbakanlıkta görmek isteyen dışlara dedi,...nabız nereden atıyor bunu hissetmek için,...
öyle ya pelikan havalandığında bir dış bağlantıda varmı, yani kendisini iç dış birlikte mi gönderiyor, yoksa sadece iç mi bunu yapmak istiyor,..
eğer iç se bu iş
öyleyse eninde sonunda bir iç dış kavgası aynı zamn zarfında,..
davudovda sorun abd ve ab patentli oluşunda, başkanın başatan beri bu ismi istediğini bu isme yerini bırakmak istediğini ben hiç düşünmedim,...ab ve abd nin bütünü ile idarei (suriye ve ceopolitik dengeler anlaşılmalı) maslahatı başkana bırktığını bunu dengelemediğini düşünmek saflık olur..işte ab ve abd bunu bırakacak mı bırakmayacak mı başkana al ye hayrını gör diyecek mi yoksa karşı tavır mı koyacak,
karşı tavır koyarlarsa en koly ilk ekonomiden başlarlar ki emlakçıları sıkıştırsınlar bunlarda idareyi baskılasınlar borsa ve usd den ilk hissederiz bunu,...başkan inat çı olursa çapı büyütür devam ederler,...
ortalık işte o zamn fena karışır,...
bu aynı zamnda bir resmiyet müsabakası,....
resmi olan kim başbakanlık, peki olmayan kim başkanlık,...de facto,...hal bu,..
öyleyse başkanlık ne istiyor resmi kurumdan teslim olmasını istiyor, yada diyorki bana engel olma düz manada, demekki bir engelleme bu manada var,..arayış engel olmayacak bir başbakanla busüreç işlesin çalışsın,..
kim engeller/engelleyeblir, akepe içinde böyle bir güç varmı hali hazırda,..akepenin bütününün hatta başbakanının bile görünürde ki demeçlerinde (zaten pelikan dosyası görünmeyenlerini kaleme almış) bir itirazı olmadığına göre 7/24 bunu hep bir ağız söylediklerine göre,...
demekki itiraz dış,...
demekki iç engel yok,
öyleyse mevzu ne bakın,
iç, dış......
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri