günaydınlar! stopaj iadesini sanko ne zaman yatıracak,bilgisi olan var mı..
günaydınlar! stopaj iadesini sanko ne zaman yatıracak,bilgisi olan var mı..
satışlarımı girdim bekliyorum artık bugun başlıyorum gunde 200puan geceye flat işine
herkese bol kazanclar dilerim
dün gece dow ..u ipten alan haber budur....obama sözünün arkasında durmadı...geçmişi bırakalım..bundan sonra ne olacak..ona bakalım...bu yeni durum hedefleri revize etmeyi gerektirir..bizim için salı gününe kadar beklenti korunacak demektir..bu süre vob için uzundur.. banka planı onaylanır..onaylanmaz...buna oynamak kumardır...en azından ben bu riski taşımam...pozisyonlarımı kapatırım..kapatacağım..salı günü gerekirse tekrar bakarız..vob bir yere kaçmaz....
![]()
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
bu plan dün gece gündeme düşmeseydi ağır para kaldırmştık...trade şeklim getirinin .riskten fazla olması prensibidir....kar..ı koştur..zararı kes...özetidir...başkaları yüzünden para kaybetmeyide..kazanmayıda sevmem..bundan sonra abd ..den çok açıklama gelir..buda bağımlılık demektir..
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
günaydın,bol kazançlar
kokune kadar katiliyorum eger oyle olmaz ise zaten gene milleti parasini calarlar.
peki zamanlama neden tam 17.15 buraya kadar dus tam biz kapanirken yuksel ikigundur (oburgun tersi idi)tesadufmu yoksa manipulasyon mu. bu soruya cevap bulmadim. bu kucuuck borsada neden boyle buyuk oyunlar donuyor.
Butun aykiri seyler alelen burada manipulasyon spekulasyon h.rencerin dedigi gibi akumulasyon distribusyon hadi son ikisi normal ya bastakiler. gene sahneye ciktilar dunku manipulasyoncu bugun oldu spekulasyoncu.
Konu Dantes tarafından (06.02.09 Saat 10:20 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Short kontrat almak üzere tuşa basmak üzere olan bir arkadaş...
Konu Astatin tarafından (06.02.09 Saat 10:19 ) değiştirilmiştir.
Çok az gap lı açıldık. Daha yükselebilir.. 34,200 bekliyorduk 33875 açıldı.
Kısa da olsam pozisyonumu burdan kapatır zararımı azaltmak için uzuna geçerdim
33.525 LONG lar 925 ten şutingen...zayıf açıldı.belki alırlar ilerleyen saatlerde.o da beni ilgilendirmiyor.beni cebime giren ilgilendiriyor.
kalanlara bol şans!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri