sevgili cerpinom bunlara aylık girin, bacaklarınız uzun olsun, sonra kazandığınızla 3 sene yan gelp yatın,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
fx çi herkese başarılar dilerim, yakında görüşürüz ama, önce vatan,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sevgili mesai arkadaşlarımada kendinize iyi bakın......
her zaman kazanan tarafta olmanızı dilerim demek istedim......
yakından tanıdıklarım olsun sadece sanaldan hepiniz çok değerlisiniz....
kendinize iyi davranın....
günaydınslarrrr...
1.3654 ten papaza kısayla başliim güne..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
bugün petrol kontratlarında vade sonu..
garip hareketler olabilir.. saat 21:30 da bitiyo kontratlar.. Ciddi gaplar olur.. dikkat..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
€/JPY
127,96'dan güzel satış yapılır. ağalar oraya kadar bi taşısınlar hele...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
1.3657 ikinci part kısa..
1.3665 stoplar.. 1.3526 I. part TP..
€/JPY günlüklerde 4 gün önceki olay silkeleme ise, 2 hafta önce bahsettiğim o akıllara zarar hedefine doğru gider bu. yani 136'ya.
dikkatli olmak lazım...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri