66 600 deyiz...bugünün dibinden 1000 puan bastı....
66 600 deyiz...bugünün dibinden 1000 puan bastı....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
akşam 23:00 gelişmeler var,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
66.700 şorttt.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
700 cort....sabahki kapadıgımı 1000 puvan üstten yerine kodum....
ha büyük fake, küçük fake ve sınırlar zorlanacak, e zorla bakalım da, bellemiş hep corta, ayıp ulan, exsper neredesin, buradan sana devrediyim, kafasını gözünü kır bu ağanın,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Zühtü sahnelerdeeee cirit atıyooo %75 pozlanmış geceye %50 bırakacak zühtüü buu boru deelll, zühtü 71de inerr, zühtü fena yakaladı palayııı en dipte yakaladı, zühtü üjjj bejj gündür yazıyoo ne dediii 2. dippp ve bugün 2. dibi gördü tam onayı içün 67500ü bekleyecek orda %100 olacak
saat 17:03 şimdi gelde bakma coniye,......
pala bu cörtçiler beni çıldırtii. bunnara heç dayanamıyorum diye bağırii iken görülmüş.
namıssız pala.
bunun yeddi ceddi gelse...beni bu çalının altından çıkaramaz....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Zühtüü cört deyen uşşağların fosilleşmesine oynuyori yazıgtır künahtır be uşşaglarrr bırakın gitsin bari dönüşte cörtlersiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri