34.300 de ilave SHORT yaparim..
Bekliyorum.
34.300 de ilave SHORT yaparim..
Bekliyorum.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
200-225 de sağlam bi savaş var
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
mesajınız denetleniyor diye bir yazı sizdede çıkıyormu..
yazıp gönderince.........mesaj hemen gitmiyo....
15 sn bekliyo ve mesajınız mod tarafından denetleniyorsa diyor
Konu mbm tarafından (04.02.09 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Spotta efg 3 günde dünyaları aldı..
acil açıklama bekliyorum sn moderatörler
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
geceye ve dahi önümüzdeki haftaya şort giriyorum...üçe böldüm..cuma dahil kısaya devam............ilk parti 34200 den şort.....
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Geceye 34200 den kısa
bende msj gonderırken herhangi bir uyarı cıkmadı
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dax iyi gaza geldi
havasını boşaltmak lazım biraz
yarın hafif yükselişten sonra geri dönüş olacagını seziyorum.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri