maliyetin iki üstüne longlar cover
maliyetin iki üstüne longlar cover
Vobun ne yapacağı şu saatte benim için önemli değildir.Spot değerine göre geceye uzun...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
yine cim yine 3000 lot ...kaparmı kaparsa kacmak mı lazım.......
.........
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Evet enflasyon yıllık Tüfe 10.93 çıktı, iyi.. akşama yurtdışı belirler bugünkü raundun sonucunusaygılar.
geeceye flat bunlar kafayı yemiş debelensinler bakarız sonra
Şahsen bende bu hafta bir miktar daha yukarıları zorlarlar diye düşünmeye başladım, bakalım yurtdışı belli etmiyor şimdilik, o yüzden pozisyonla oynamıyım diyorum, yukarı gidersede yeni kısa fırsatı yakalamaya çalışırım, saygılar
Abd'de aralık ayı kesınlesmemıs konut satısları yuzde 6.3 arttı (beklentı:%-0.5 oncekı:%-4)
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
gecey 1/4 long 350
yeni kısaları 34000den açarız artık okadar karı gördük kaapamadık 600puan kara düştü öyle kapattık
geceye full long
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri