Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Ağır kitle harekete geçti galiba.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yapı kredi fırfıra başladı yine..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
şimdi 32950..nin altına bir daha gelmemeli.....py okuyor ya..
gelirse....ne yaparım yazmam.......
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
FLAT izliyorum.çünkü ortalık SİSLİ...önümde bir PLANS var şimdi sadece piyasa önümdeki bu plansa göre ilerliyor mu ilerlemiyor mu bunu izliyorum.çünkü yanlış plansa bakıyorda olabilirim.o zaman öperler.
baktım ilk hareket doğru, ikincide doğru ise üçüncüde hop atlarım trene.acelem yok.
seren senin formasyon icun 33300 yeresi üstesi gerek..ora üstesinde hızla shorts stop olur.. min 34700 yeresine kadar yukarya harket tetik eter...
33300 yeresi yukarya gecmese yeni short malyet etme isteyen traders 33300 asayasında short maliyet eder 32950 yeresini asaya kırma icun heves eder..
Konu hexen tarafından (03.02.09 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok çok ilginç bir günbu ilginçlik günlükten kaynaklanıyor olabilir diyorum, fakat sonucta güzel hareketler bizi bekliyor bence, şahsen kısadan vazgeçmem için gerekli ortam yok, grafiklere göre kısa periyodlarda uzuna geçmem için gerekli şartlar hazırlanıyor, büyük periyodlar ise boşver, boşyere yorma kendini diyor
saygılar
Eski ismim SEREN I
Yılın ilk enflasyon rakamları bugün açıklanıyor
Türkiye İstatistik Kurumu, yılın ilk enflasyon rakamlarını bugün saat 17.00'da açıklayacak.
Ocak ayında tüketici fiyatlarında yüzde 0.13 oranında bir artış tahmin ediliyor.
Ocak’ta üretici fiyatlarında ise değişiklik beklenmiyor.
Cnbc-E'nin anketine göre, üretici fiyat endeksi için verilen en yüksek tahmin yüzde 1.3, en düşük beklenti ise yüzde -0.80 oldu.
Ankette 2009 sonuna ilişkin enflasyon tahminlerinin ortalaması ise TÜFE’de yüzde 6.80, ÜFE’de yüzde 6.01 artış şeklinde oluştu.
İSTANBUL ENFLASYONU YÜZDE 0.62
İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre, İstanbul’da Ocak ayında perakende fiyatlar yüzde 0.62 artarken toptan fiyatlarda ise yüzde 0.57 oranında azalış kaydedildi.
İTO tarafından hazırlanan fiyat endekslerinde Ocak ayının bir önceki yılın aynı ayı ile mukayesesinde perakende fiyatlarda yüzde 10.34, toptan fiyatlarda ise yüzde 6.29 artış oldu.
teorik fiat 33.300...
spotta güçlü duruyor..ve dahi bazı yabancı alımları görüyorum....boynuzlu hold.gibi..
Eski ismim SEREN I
enflansyon kötü gelmez...beklentiden iyi gelir....
Eski ismim SEREN I
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri