nerdeyse 20 dk. giremedim siteye
nerdeyse 20 dk. giremedim siteye
dax aşağı doğru 100 puan marj yaptı
bizim piyasa hala kasıyor
Konu VOBiX tarafından (03.02.09 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
aaaaa cati yi gördüm sankiiiii..nerelerdeydin cati, merak ettik seni
fdow ile ayni grafik ciziliyor dedikya. simdi biraz farklilik yaptilar once dusmeye basladik.
su YKR ile MRS ye bakin adamlar ayni anda tusa basiyorlar satis icin hem fdowda hem burada. once fdow tusuna basiyorlar ama 1 salise once.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
doviz pozisyonu yüksek oldgu için dolar yukarı gittkce turkcell degerleniyo ve degerlendiriliyo.bu da endeksin daha kuvvetli düşmesini engelliyo
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
YATAY piyasada hiç çekilmiyor.200/300 puanlık rallilerin hızına yetişemiyoruz.
bu gdax baya bi gıdakladı, futsi oldu tutsi, geleceğini ... DJ de eksi...burası durgun akardı don nehri formatında devam...bassınlar istiyorum anlıyor musunuz? terbiyesizce ahlaksızca, long cover yapmaya bile fırsat vermeyen kademelerin 3 er 5 er düştüğü bir düşüş istiyorum...niagarayı görmedim içimde uktedir burda simülasyonunu görmek istiyorum anlıyor musunuz![]()
su an itibariyle sanki donus isaretleri var gibi
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri