HUNTINGTON BANC
%-29.87 bır banka daha gumm
HUNTINGTON BANC
%-29.87 bır banka daha gumm
Dalmışız kısa periyotlara, gözden kaçmış..Günlükde sat vermiş sistem..Geçmiş sat performanslarına bakınca, e hadi bakalım diyorum
1000 rakamı haftalık grafiğin altında telaffuz edilmişti..üstelik aman ha bu haftalık grafik diyerekten..Hımm, şimdi şöyle bir hesap yapalım, kısa vadeli yatırım için 15 dk lık graflara bakılır genelde, hadi 60 dklıklara bakalım..1 günde 24 bar var demektir yani ortalama 24 bar bekliyorsun demektir...Bu durumda, benim yorumuma yanıldı demen için 24 hafta içinde 1000 i görmemesi gerekir
![]()
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
azızık kısacıları kızdırsammı acababa hheheheheheh
sn catedrelın sesı soluğu yok
barı kulaklarını çınlatayım
neyse erken öten horozu keserler mısalı
boyle gıdecek galıba
bır gun kısa bır gun uzun
fazla ınatçı olmadan ruzgarakarşı durmadan
bu arada altın yorumların için teşekkur astatın
kımbılır belkı bır zaman sonra ayrı topıc açılır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dowun biz kapanırken ki fiyatını sormuş birisi cevap 7939,77
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri