Astatin Nickli Üyeden Alıntı
TEO Bilimler Akademisi Ekolündeniz galiba

evet dogru. olaya bu kadar bilimsel yaklasim kendini yenileyen bir seviyeye gelince aktarim yapan kac kisi var dunyada. ben nice prof lar gordum docentler gordum her alanda sadece tip degil adam oyle durmus bedava gezi olsun diye gittigi konferanslar disinda alip gazete bile okuyup dusunmuyor bile. nasil prof olduklarinida gorduk.sonra halkda gordu. al yabanci yayini once cevir sonra kendi adini yaz.
netice itibariyle verdiginiz isim cok yakismis gercekten TEO bilimler akademisi den (eger sn teo kabul ederse) mezun olmaya calisiyorum su an tezim bitmek uzere.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri