Yav imageshack sitesine ulaşamadım, vade başından bu yana pasta yollıyım dedim olmadı, duruma bakılırsa millet komple short, durum kötü kolla portföyüvaziyetleri diyorum.
Yav imageshack sitesine ulaşamadım, vade başından bu yana pasta yollıyım dedim olmadı, duruma bakılırsa millet komple short, durum kötü kolla portföyüvaziyetleri diyorum.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
YYLD 3 dk üvv
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
mat müsterih nat müsterih..üww
verilerin çok önemi yok...
günlükler acayip uyumsuz ..
her halükarda sonuç satış yönünde olacaktır kanısındayım.....
a**q verisinin...![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
on the table . üvvv .
2013,00
eüzü....ya hakka yürüyeceğiz yada kalaeyi teslim alacağız şörtör kardeşler..amma hiç umutlu değilim....ver kötü gelip bi aşağı hülülülü yaparlara flat bile yapabilirm..yoks asistemmi..way **
3-2-1![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yemişim verisini .. üvvvv ..
2013,00
bumu saruman..yapacağınnı hepsi bumu **
*İNGİLTERE/BROWN, "KÜRESEL BANKACILIK VERGİSİ İÇİN FRANSA İLE ORTAK ÇALIŞMA YAPIYORUZ"
bi bu eksikti.. ueheuh hep bana hep bana diyo la bunlar...
*İNGİLTERE/BROWN, "FRANSA İLE BİRLİKTE İRAN KONUSUNDA ETKİLİ YAPTIRIM İSTİYORUZ"
iran deplasmanı zor gecer dayılar bildiği için bole ayak oyunlarına devam edıyolar..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Haberle birlikte 17-18 adet long yapan oldu, çok sığ piyasa bu endeks kontratları![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri