eyvah....fire verdik...tractact çıktı....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
üsdat aslınnda mesele şu, tokat yiye yiye sersemleyip düşecegine, tokat ata ata ayılaşmak lazım, ama gel gör ki bu ayılık bizim milletimizin genlerine işlemiş, bir inat bir inat, düşene kadar tokatın hiç birini kaçımak istemiyoruz.
halbuki bir yiyorsan iki de atman lazımki ayaktakalabilesin. ama dedim ya biz ya hep ya hiç. bile bile yanagımızı uzatıypruz. hay ben böyle ayılıgın içine limon sıkayım. ayılığında bir gururu olmalı değilmi!!
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
abi adam iki gündür...bu 66 300 ü savunuyor....geberiyor buraya....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
200 dende bastım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri