Sayın Kızılaga
Betonlamadan kastınız realizasyon beklentisi midir?
Sayın Kızılaga
Betonlamadan kastınız realizasyon beklentisi midir?
amaninnn amaninnn amaninnn 81725 yanmış, ve alımların gücüne bakılırsa devam edecek galiba
pala suya düşmüş elektrik teli gibi shortcuları çarpmaya devam ediyor. Nefessizlikten halüsinasyon görmeye başladım dostlar...
aha bügün aha yarın düşecek derken şu ana kadar yaklaşık % 6 yüksekmiş tabii yükselirken bende ardından melün melün baktım üwww
şahsen bunu yaklayan varsa tebrik ederim
![]()
[quote=babazulu;290081]Sayın Kızılaga
Betonlamadan kastınız realizasyon beklentisi midir?[/quoteb
Kastım 85-90 bin gibi bolgelerden tarihi zirve oluşturması ve 55000 lere kadar mal dagıtımı yapılması..
Oralardan full betonlayarak bekleyecegim..yUrtdışı yerleşiklerin hisse pozisyonu 55 mlyr dolar..Bono 30 mlyr dolar..İç piyasa 100 mlyr dolar DİBS..
Nerdeyse 200 mlr dolar eder..Kasa da 75 mlyr dlr var..
Bu ŞİRketller bu kadar etmez..Rallilye başladı,altın vuruş gerçekleşiyor...
Servet transferine bende katılıcam bu sefer.
Kardeş ben realizasyon için 85 ustunu bekliyorum..Oralardan önce betonlamam..
En son 77000 de kol kestim..Demek ki yanlış pozisyon almışım o zaman..
Kendime 12000 puanlık .marj bıraktım onun için.Belki 84000 den doner bilemeyiz..Ama benim gibi full girmek bu ralli hareketlerinde ,zirvede tehlikeli oluyor..
tekrar merhaba,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yol ayrımı şu şekilde,
geçen dedimki, 814xxx ve 784xx, önce biri sonra diğeri,784xx pas geçildi, ölese 814xx e gidilecekti, gidildi,.....
şimdi garftan gördüğünüz gibi, 84-85 arası esas hedef buraya giderlerse yandık, yani realizesiz giderlerse, bu 784xx saatliği ilk büktükleri yer, destek yani, aynı zamanda 74-76 shotçularına gol burada kalıcı oluyor, çünkü bir önceki zirve 77800 dü, buradan fazla shortçu yoktur, ağırlık 76-74 arasındadır tahminen, dolayısı ile
iki hareket non stop devam,
yada 784xx, sonra devam,...
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben şunu yapacam, şimdi diün açtığım extra shortlar kapanacak bu gün, bu gün her şey olabilir çünkü, a simetriğiz bugün gapla belli ettik, hızlandı yani,
diğerleri 784xx bekleyecek, extra lar ise 84-85 arasını bekleyecek,
artık yukarı her çıkış bize çalışır, karda olanlar huzursuz, geriye kalan portföyü yönetmek,...
şu hesap edilmeli, 77800 bir önceki zirve, buradan 73 ler görüldü, öle ise yeni hareketi 77800 üstünden saymalıyızki, 76 shortlarını biçelim, biz ne yaptık 79 dan atladık çünkü 73 e saydık, hata bu, bu adamlar ise bunu tuzakladılar zaten, biliyorlar çünkü buradan atlayacakları ve 81 gittiler, bakınız günlük graf ta 7.5.10 ve 10.05.10 daki hareket, orada da bunu kısa zamanda yaptılar, %2 ye ters atlayana %4 küsürle karşılık verdiler o gün, bu psikoloji çünkü, bu hareket ağadır, öle ise ağa vardır, şimdi daha gevşekler çünkü takvim global takvim,.....hareket global,.....
geriye tek capanla paritenin drenci kaldı bir güzellik olursa özellikle parite cephesinden direnç nedeniyle realize alırız, yok o da gazlarsa ki, buna şunu dedim, parite iyi kovboy verisine gevşermi, gevşeseydi problem yoktu, gevşemedi, proplem var hedef yukarı, bu öncü süngerlerden çünkü, o dirençte pariteyi durduramayacak, ben oyalamasından bahsediyorum, bu değerde max parite için 1.2993 tür, dün celibonun orada yazdım bunu, direnci ise 1.3180 de bu gün, 1.3160 yapmış, buna gerilemeler alım fırsatı dedim, şimdi bu var işte, buradan ilk shotçuları kestiler dün paritede erkencileri, şimdi işte burayı kırarsa biz %4 gideriz valla, inş kıramazda gevşeriz,...
![]()
asimetri işte devam ediyor merkez panikte, ipleyen yok, refçiler 100 mil dolar diyor, asimetri bu, adam diyorki dalgalı kurda ne yapabileceğimizi araştırıyoruz,.....
bu kokareç akılda kalsın diye diyorum, hayvan ithalatıdır söz konusu,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri