astatin patron patronların patronu ..... avatarın ismini değişştrmişin abi .. hahahhaha .. valla çok güldüm ..![]()
astatin patron patronların patronu ..... avatarın ismini değişştrmişin abi .. hahahhaha .. valla çok güldüm ..![]()
2013,00
125 den flat![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Bu da bahsettiğim az önce kısalan tırtık avcısı... İstediğin sinyale uyuyorsun, istemediğine uymuyorsun.. Herhangi bir sinyale uyduğunda ise ters yönde sinyal geldiğinde ne olacağını düşünürsen düşün stop'lamak zorunlu... Çıkış serbest, istediğin zaman flat'le... Histem sistem işbirliğini böyle kurdum... Full mekanik sistemlere güvenim sıfırın altında gezdiği sürece böyle takılıcam...![]()
Deel.. Bu ondan daha da basit..Ama o da olurdu.. Önemli olan histemim sinyal verdiğinde bundan sinyal alana kadar işlem yapmak yasak.. Terse sinyal verdiğinde de ne düşünürsem düşüneyim zarardaysam çıkmamak yasak.. Karda isem pozda oturabilirim.. Kurallar bunlar.. Sadece trend yönündeki sinyalleri alıp diğerlerini flat'leme amaçlı kullanınca baya kazandırıyo gibi... Histem de işin içinde olduğundan disiplin sorunu da olmamalı... Du bakalım...
![]()
limitsiz patron bi tepik alabilirmiyiz pilizz![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri