tahvil 7,88 yuh artık istermisiniz bizim faizlerde caponlar gibi 0 lasınlar hatta - eksi faiz oluyormuş parayı veriyomuşun bankaya paranı koruyoruz çalınmaya falan daha ne istiyon be kardeşim diyorlarmış, bide üstüne paranda koruma fonu diye bi şeyle para keserlermiş![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Bu kadar yürekten çağırma beni....
http://www.dailymotion.com/video/xcu...lebiliri_music
AYU HAYVANI NASIL BİŞEYDİR DİYE UNUTULDUDA HATIRLATMAK BABINDAN YOKSA HİÇ GEREĞİ YOK GİBİ..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ulen hala onay bekliyorum açılışta AL geldi ama teyit almadan atlamayacam 400 puan yukarda da olsa teyit bekleyecem![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
BDDK/BILGIN: YENI BANKA LISANSI ISTEYEN 300 MILYON DOLAR SERMAYEYI CEBINE KOYMALI - CNBCE
-MATRIKS-
hadi banka kurak..ilk 100 ortağa VOB işlemlerinde sifir komisyon
BANGA mühim
Long'ları flatledim... Lem long'dan para kazandığım için kendimden utanır oldum bu nasıl KY psikolojisidir...![]()
![]()
sistemi satta olan var mı![]()
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri