dax tan utandım biraz daha yukarı giderim formasyonu bitmedi bi türlü
34400 lere geldik betoncu başları napcek bakalım..
usd yen 89.40
usd trl 1.6129
Konu marakes tarafından (28.01.09 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.
Spot 34460 olmuş, olağanüstü bir durum olmalı, bir duyum falan almış olmalılar, başka türlü bu yukarı hareketin anlamı yoktur, sistemleride çarptı bu yukarı hareket, demekki ne olursa olsun, sahte yukarı hareket, ama sonuçta 38000 e kadar sahte yukarı yaparmı yaparlar, neyse, ben ihtimal vermiyorum, saygılar.
Konu mbm tarafından (28.01.09 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
S&P ilerleyen gunlerde bolınger ust bandı gunluklerde 935'e gıdıyor, ama bız nereye gıdecegız bellı degıl...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
agresif gördüm efg yi
fir firci amcalar gorev basinda yine. boncuk bulmus gibi aliyorlar.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
EFG satıştan alışa geçti en yii üçüncü alıcı
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
baş döndüren alımlar
ve makas artılandı
eskiden caprisun die bi meyve suyu vardı. reklamnında sloganı önce hüplet sonra gümletti.
seansdada aynı durum var önce tut sonra tek çubukla çiz![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri