yükledim
deniz (23.12.15), indregandi (23.12.15), rüzgar (23.12.15), sszul (23.12.15), tutku (23.12.15)
deniz (23.12.15), indregandi (23.12.15), rüzgar (23.12.15), sszul (23.12.15), sungur (23.12.15)
saatlik trader
biraz daha zorlarsa ala dönebilir,
şöyle izah ediyim,
875 alt üste ilaveten,
bu barda short için alabildiğim referans fiyat 90775,
bu rakam üstü shortu ters bırakıyor
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bar analizndende şu şekilde devam ediyim,
bu 16:00 barını satarsa short okeylenerek trende düşecek fiyatlar,
dolaysı ile yukarı kaçıyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ama en temelde trader shortsa short longsa long,
zira yatay nedeni ile fiyatlar çok yakın,..
bu bilgiler ışığında son durumda traderde short devam ediyor ama shortu short yapan fiyat 90775 in altına gelişiyor
aynen,
short için referansta 775 nötr kalıyor, 750 den itbaren short canlanıyor,ü
öte yandan 91100 e kadarda traderin sattan kurtulup longa geçmediğini yine bu bar için gözlemledik,
son durumda tarder short devam ediyor,
short için referans rakamlar ise o şekil
sonuç,
para kazanmak kolay deil,...
Yanlışlıkla olan shortlara bir miktarda ben 91.100/150/200 den short ekledim. Şuan 15 kontratla shorttayım. Ama pek bi kararsızım. 90.600 yaz gelirse ver gitsin diyor hissiyat. Bu arada durumumu düzeltemiyorum. Flat kaldı oylece
indregandi (23.12.15), rüzgar (23.12.15), sszul (23.12.15), teoman85307 (24.12.15)
Garan 7,36 sı müthiş çalışıyor sayın indregandi. yukarı giderse çekiyor yamacına ama bir kurtulursa kırıp gidecek sanki piyasa
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri