bilgi,yorum,analiz üstüne birde seans anları eklenmiş deli süper olmuş.....
sn SEREN I paylaşımlar için teşekkürler.....bol bol yazmanız dileğiyle......
bilgi,yorum,analiz üstüne birde seans anları eklenmiş deli süper olmuş.....
sn SEREN I paylaşımlar için teşekkürler.....bol bol yazmanız dileğiyle......
Sn seren kendi topiğinizde devam ediniz lüten.............
Biz sizi izlemek için burdayız ayrıca sn catedralde var
.... diğer tarafta seans için de ya çekemeyen biri veya bindirilmiş kıtalardan
biri gelipsataşıyor hem moral hem de konsantrasyon kaybı oluyor
Burası da BİR TOPİK izlemek takip etmek isteyen varsa gelsin
nitekim bu gün geldiler
ve huzurluydu
çokta güzel oldu
anlattığınız konular doğrudur bir kısmına vakıfım
ama .........moral bozmak yok.....
biz ve topik dostluğu var....
sevgi ve saygıyla.................
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Seren ve Hexen, değerli paylaşımlarınız için teşekkürler, sevgiler
Live long and prosper
Merhabalar sn SEREN I...
Anatrend ve kuzu açıklamanız için tşk olayı çift taraflı analiz edince daha net sonuçlamalara varabiliyor insan..
Bu arada yeni mekan hayırlı olsun...
Saygılar sevgiler...
dow için en son düşüş ihtimallleri neredeyse imkansız hale gelmiş ve no trade bölge 8100 den 8025 e çekilmişti. 8225 üzerinde ilk hedef 8600 dür. falcılıkla öngörülen üçgen oluşmuştur. ne tarafa kırılacağı yine falcılıktır. mr. joe malı tutmaktadır.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sp 850 iki gün denendi, piyasa iyice sabır yokladı artık bugün kıracaktır, tabiiki hedef bu kadar kısa bir nokta değildir, önceden belirtildiği gibi 4 şubata kadar olumluluk devam edecektir. Mr. Joe nun ilk kar alış noktası 91x olacaktır, sonrasına bakacağız. dow için 89xx e takabül eder.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
önümüzdeki ralli sürecinde yine trend değişimlerinden bahsedilecek 9600 üstü aylık kapanış olmadan joe buna inanamayacaktır.
9034 üstü ve transportlarda 6 ocak üstü teyidli kapanışlar dow teoryde al sinyali verecek olup bir olasılıktır. bu olasılık şimdilik gündemdedir, çöpe atılana kadar.
beklenti oluşacak olan hareketin 3 farklı yapı ihtimali yüzünden 9500-10500 arasında geniş bir bantta sona ermesidir. bu noktaların çok altlarındaki veya altlarında oluşacak güdük dönüşler ayı piyasasının minumum 27 ay maksimum 6 yıllık sürecini maksimum yönünde bir noktaya arttıracaktır.
yakınlaştıkça fikir verir ve ortaya çıkar.
unutulmamalı dow teory al sinyali verebilecek olsa bile yine ardından C düşüş gelecektir ama önce B yükseliş bitmelidir.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (28.01.09 Saat 07:43 ) değiştirilmiştir.
himmmm, kocaman bir obo olusmus. tam sevgili catedral'lik.
zaten s&p de birazdan dusmeye baslar.![]()
Konu nunu tarafından (28.01.09 Saat 08:17 ) değiştirilmiştir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Sn. SEREN ve Sn. hexen,
günün yoğunluğu içinde zaman ayırıp bilgi ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
FDOW 17:15 kapanışı 8.055
FDOW şu anda 8.215
hmmm +160 puanlık bir fark var.bu da +400 puan falan GAP demek.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri