Sayfa 360/5549 İlkİlk ... 2603103503583593603613623704104608601360 ... SonSon
66581 sonuçtan 4.309 ile 4.320 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    17.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.126
    Toplam Teşekkür
    297 Yazısı Teşekkür aldı

İndi combofix diye online çalışan bir program var virüs sisteme hasar verdi ise hasarı onarıyor tabi bu arada virüste tespit edilmiş oluyo
    küççük boyutlu 3.5 mb bişey servis çantasında bulundurursan iyi olur

istersen link gönderem indirmek için

2. The Following 2 Users Say Thank You to ares For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

yalnız şunu söylemeliyim, bu topikte şunu yaptık, şu crash hikayesine karşı durduk, dedikki gidecek yerleri yok, ya güdecekler ya güdecekler, güdüyorlar gördüğünüz gibi, öte yandan son vade geçişindede niyeti ortaya çıkardık buda çok önemli idi, eksik tarafımız ise longa katılım yapmıyoruz, yani benim içimden gelmiyor, doğrusu, ancak paylaşımlarımız objektif olduğundan inşallah değerlendirenler vardır, ki vardır,.....

genel olarak ata binen bir ayı pysi yaşadı, biz ise yaşamadık eşilk etmedik buna, şimdi ata binen bu ayısından çıkmak üzere, hareketlerini bu yönde almak gerekli,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı ares Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İndi combofix diye online çalışan bir program var virüs sisteme hasar verdi ise hasarı onarıyor tabi bu arada virüste tespit edilmiş oluyo
    küççük boyutlu 3.5 mb bişey servis çantasında bulundurursan iyi olur

istersen link gönderem indirmek için
    şimdi artık bir anlamı yok bu saatten sonra, çünkü hiç bir şeyim kalmadı, bu yaptıklarım ise kendimi ispatlamam oldu, yalnız bir sistemim vardı, %45x çalışıyordu günlükte, kıvrak ve yanılmıyordu, o nu yazmam zor, o biraz karışıktı, çünküm, güzeldi o sistem,....ama o nuda deneyecem, hdd leri de bir arkadaşla çaresine bakacam, 200 usd ye falan, olursa, bakacam işte, bunlarada ordinin dediği gibi çıktı alacam en güzeli, söz unutulur yazı kalır, gelsin evi arasın ağa bunlar için, hehe...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu sanal sisteme mümkün olduğu kadar az girmek faydalı bence, adamın altından halıyı alırlar valla, çok kıllandım bu sürede, dedim ki ben yazıyorum bundan oldu, bunlar aklıma geldi, yani düşünün hdd yi yeniletirken servise dedimki şunu takın hariciyi, taktı donanım buldu falan tam dosyaları atıyor dedimki tamam gerek yok, rahatlamıştım eve gider buradan atarım dedim, adam dediki abi bu kafa vuruyor sayılı günü var, bu gün yarın, o ne demek dedim, abi dedi bad sektör oluşuyor sonra hdd artık bir yerde off luyor dedi, işte bu offlama 4 saat bilsem orada hemen cd cye alırdım, lap onarıldıktan sonra eve geldim taktım hariciyi, pc sapıtıyor, kendi hddsini bile görmüyor o yeni takılanı, usb yi çıkarıyorum hemen düzeliyor windows, takıyorum yine aynı, sonra gittim masa üstü pcde denedim olayı ondada aynı, bu defa bir flash disk taktım onda sorun yok, dedimki buda gitti, orada yıkıldım işte, .....aynen bu oldu,....bilen varsa anlatsın,...

8. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.126
    Toplam Teşekkür
    297 Yazısı Teşekkür aldı

İndi hardisktekileri geri getiren programda var ama bütün dosyaları çarşaf gibi seriyo ismler değişik oluyor aradığını bul bulabilirsen çok rezil bişi en güzeli ordinin önerisi

10. The Following User Says Thank You to ares For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

saatlikte burada alttaki indikatör bu son çıkaşa tepki vermedi,
    ote yandan graf üzerindeki beyaz çizgininde okla gösterdiğim yeri aşaması yeteli olacak,

475 karar yeri dediğimde oradaydı, yukarılayarak sorunu öteledi, bu çıkşların hepsinde shorttan almaya devam ediyor, short stobuna ise short açıyor, ...

12. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.126
    Toplam Teşekkür
    297 Yazısı Teşekkür aldı

[quote=bilen varsa anlatsın,...[/quote]
    İndi bu anlattıklarını ben benim eski hardiskte yaşadım o bad sektöre gelip takılınca sistem çöküyodu pc nin kafasını allak bullak ediyodu
    şimdi yenisi takılı ama o eskiyi de çalıştırdım sana önerim hariciyi ters yan muhtelif yönlere çevirip bir denemen okuma ihtimali olabilir
    çünkü ben eskiyi şu anda normal konumunun tersine çevirdim çalışıyo başka pcye taktım

14. The Following 2 Users Say Thank You to ares For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

5 lik 79850 den satışta, direnç ise yine 79850 de, trade yapanlar için 79850 bu anlamda önemli,....

short tutanlar ise daha uzun bakmalılar en az saatlik, şimdi işte saatlikte burası yeni karar yeri oldu, 78478 ise artık onaylandı, yani düşüş olursa buradan tepki yer, bu 1000 puvan yapar, buna ise ternd bozulmaz çünkü terendin sonlanışını buradan gelen tepki belirler bunun gücü, şöyleki 84xxx lere gidecekse, işte bu bölgede yeni shortlar almak için oyalanır ve biraz longunu döker, şu anda işte 200000 aps geldiler yine,... karşılıklı poz açarak geldiler buraya,......shortta açtılar longda, yaklaşık 25 kontrat, bayram öncesi çıkış başlangıcında buları yazmıştık, iyi ralli için de belki 220000 ne çıkarlar çünkü refi hallettiler istedikleri yönde,....onun için bunlara dikkat, 74 den bu yana geldikleri noktada %10 ceplerinde,....

16. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

İndi bu anlattıklarını ben benim eski hardiskte yaşadım o bad sektöre gelip takılınca sistem çöküyodu pc nin kafasını allak bullak ediyodu
    şimdi yenisi takılı ama o eskiyi de çalıştırdım sana önerim hariciyi ters yan muhtelif yönlere çevirip bir denemen okuma ihtimali olabilir
    çünkü ben eskiyi şu anda normal konumunun tersine çevirdim çalışıyo başka pcye taktım
    bir iki yaptım ama bir daha deneyecem, ışığı yanıyor, çalışıyor, bazen kafa vuruyor bazen vurmuyor, sonuç ta denediğim tüm pc ler bunu görmüyorlar, son gören servisteki pc idi,...

18. The Following 2 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

İndi hardisktekileri geri getiren programda var ama bütün dosyaları çarşaf gibi seriyo ismler değişik oluyor aradığını bul bulabilirsen çok rezil bişi en güzeli ordinin önerisi
    o var bende recovery files diye bir yazılım, o şunu yapıyor hariciyi takıyorum, proğram donuyor, usb yi çıkarıyorum proğram kendine geliyor, ara deklerasyonda ise F olarak görüyor f scanning diyor oarada donuup kalıyor, tarayamıyor yani, aygıt yneticisi ise hariciyi görüyor, ancak bilgisayarım altında görülmüyor, mevzu bu şekilde, her neyse bu konuda uzman olan var ise, bilgi paylaşırsa sevinirim, ne olmuş olabilir, şimdilik kapatalım konuyu,

20. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

İyi seanslar,

U100 günlükte 3 gündür yeni zirveler deniyoruz ama benim gösterge şimdilik bu çıkışa destek vermedi. Takip edelim bakalım ne olacak, bende merak ediyorum bakalım göstergemiz mi yoksa çıkış mı haklı çıkacak.

22. The Following 4 Users Say Thank You to ordi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yani yurt dışı destekli tipik ampul piyasası,

24. The Following 2 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri