Benim görüşüm bugün yükselebilecek potansiyel olsaydI 30650 vobda 24000 100 de tekrar görülür panik satıslar sonrası endeks toplanırdı ben bu havayı göremedim
BUGÜN AÇIKLANACAK VERİLER
· Almanya Ocak ayı imalat sanayi satınalma yöneticileri endeksi tsi: 10.30’da açıklanacak. Beklenti; 31,7 önceki; 32,7.
· Almanya Ocak ayı hizmet sektörü satınalma yöneticileri endeksi tsi: 10.30’da açıklanacak. Beklenti; 45,5 önceki; 46,6.
· Euro Bölgesi Ocak ayı bileşik satınalma yöneticileri endeksi tsi: 11.00’de açıklanacak. Beklenti; 37,4 önceki; 38,2.
· Euro Bölgesi Ocak ayı imalat sanayi satınalma yöneticileri endeksi tsi: 11.00’de açıklanacak. Beklenti; 33,0 önceki; 33,9.
· Euro Bölgesi Ocak ayı hizmet sektörü satınalma yöneticileri endeksi tsi: 11.00’de açıklanacak. Beklenti; 41,5 önceki; 42,1.
· İngiltere 4.çeyrek GSYH tsi: 11.30’da açıklanacak. Beklenti; %-1,3 önceki; %-0,6.
· General Electric bilançosu ABD seansı öncesinde açıklanacak. HB beklenti; 0,37 $ kar önceki; 0,68 $ kar.
· Harley-Davidson bilançosu ABD seansı öncesinde açıklanacak. HB beklenti; 0,58 $ kar önceki; 0,78 $ kar.
Nerdesin deustche securıtes 50000 kısanın hatrına gel![]()
dejavu yaşatmayın bir problem var sanıyorum
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
31200 manuel çeyrek long- biraz atraksiyon lazım.
kısa devam... şelale şelale şelale...![]()
![]()
![]()
Şu gördüğümüz hareket yukarı trendin başlangıcı.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri