beyler günaydın
hayırlı cumalar
moderatörün yüzünden bizde ceza çekiyoruz
bir açıklama yapında üstat yazmaya başlasın
teşekkürler
beyler günaydın
hayırlı cumalar
moderatörün yüzünden bizde ceza çekiyoruz
bir açıklama yapında üstat yazmaya başlasın
teşekkürler
Herkese günaydın
Altın ve gümüş yorumu alabiirmiyiz. emtia ve petrol düştükçe düşüyor..
Burada yeralan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.......
kesin sonuç doğurmayan kişisel tahminlerdir. bu bilgilere uymak sizi zarara uğratabilir.
kendi KARAR ve zararınızdan kendiniz sorumlusunuz... Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir....
sayın indregandi sp 2044 hemen sonra carbonkagıdı 2020 demiştiniz cuma günü oldu sortların yarısını kapattım .iyi hafta sonları.cok teşekkürler.
Herkese günaydın
http://www.aktifhaber.com/sozcu-erdo...i-1260345h.htm
Ekonominin başına berat gelirse seçimden sonraki gap kapanır mı acaba. Buda 18 kasıma denk geliyor. 17 akşamında fed tutanakları var. Bakalım ne olacak. Gandi usta bir yorum alsak çok iyi olur.
yönetiminki inatsa benimkide inat,...
daha önce ana sayfaya şundan oldu bundan oldu yazıyorlardı forum kapandığında, son mazeretleri data server çalışanından sonra ne oldu da mazeret belirtmiyorlar bizlere ve bu mazereti yazmaktan itina ediyorlar,...
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
]stat97300 saatlik
98050 zaman destekler'nde de[i;me varmi
Yine açıldı kapandı. Ben yine terso oldum. Herşey rutin aynı. Ama şimdi olmaz ya benim 102.XXX lerden açtığım longlar piyasa yukarı gide 104XXX-106XXX bir kez daha yaparsa 90.000 TL'den 45.000 TL'ye düşen portfoyum kaba bir hesapla 70 /75.000 olursa. Çıkacağım ve uzunca bir süre işlem yapmayacağım becerebilirsem. Bir tek dert yandığımız akıl aldığımız bura vardı oda gittti. 3 gundur bakmıyordum. 3 gundur aracı kurumdan da aramıyorlar. Son longu kurumdaki elemanın gazı ile aldım oda korkuyor sen aldırdın diyeceğim diye aramıyor bir türlü. Bura olmayınca ve kafa hala eski kayıplarda olunca hiç muhakeme yapamadan kim ne derse ona gidiyom. Buranın önemi buydu buda bitti. Herkes ufak ufak gelirken bir operasyon herkes gitti ve küstü. İşte öyle...
rüzgar (20.11.15)
Sayın deniz ne yazık ki bu kaldıraç piyasası bizim gibi küçük büyük yatırımcı herkesin kanını emiyor tabii kimse bize zorla gel masaya otur demiyor ,bu merete bi bulaştımı bırakmak için de anca bu piyasada batmış bi piskologdan yardım almak gerekli diye düşünüyorum, yani aynı duyguları yaşamamş bu piyasadan anlamayan bi piskologda bana yardımcı olamazdı sanırım. Umarım zararınızı telafi edersiniz ve bırakırsınz. Gerçekten insanın tüm yaşama enerjisini sömürüyor bu piyasalar.
deniz (20.11.15)
sayın deniz cok geçmiş olsun .
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri