sn. dede2 bu sayım ilerliyorsa A-B-C değilde 1-2-3 olur diye düşünüyorum
sn. dede2 bu sayım ilerliyorsa A-B-C değilde 1-2-3 olur diye düşünüyorum
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
82000-82500 hem fibo dirençleri hem de Triangle ın E hedefi için uygun görünüyor...
![]()
triangle 2.dalgalarda görülmez.sizin grafikte 2 nolu dalgayı görüyorum çıkış için eğer öyle ise triangle olamaz.farklı bir yer için söylüyorsanız dikkate almayın bu mesajımı.
üçgenler sadece 4-b ve kombinasyonların y dalgasında görülür.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Almak lazımdı o puanı
BANGA mühim
Patron senin kalıba benzer bir sayım Steven Poser amcanın "Applying EW Profitably" kitabı sayfa 48'de de var... Sonu da benzer umarım... Zıbarasın Dow.. Zıbarasın Vob...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Evet abi yemeyelim birbirimizi.sayım Poser in olsu...tutmazsa postunu serelim..üwww..graş gaçınılabilir..alacaktık o puanları
BANGA mühim
Şöyle düzelteyim o zaman...Aslında E yada Y farketmez, 2 gün içinde düşüş gelmeli benim sisteme göre yoksa boğa moduna girebilir sonraki 1-2 gün ve uzun vadede yanılması pek yoktur son 2 yıl için...Triangle lar 2. dalgalarda görülmezler ama ya görülürse
![]()
minor tahmini ... üvvvv ... fatklı varyasyonlarda olabiliyor ...
![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri