Kısmi long'larla devam... 83.500 destek olmaya devam ederse tekrar long artırırım 83.300'ün altında ise kalanları da postalarım gider...
Kısmi long'larla devam... 83.500 destek olmaya devam ederse tekrar long artırırım 83.300'ün altında ise kalanları da postalarım gider...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Kalan long'larda 825'den gitti.. Alan hayrını görsün.. Full flat...
Smart money'nin Cuma'dan beri yürüttüğü bu operasyonu çözdük. Sıra bir sonrakinde... Bakalım izleyelim neler çevirecekler..![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
patron 83 altı yok dedik gittik 200 pivana satış girdik gir 84 e gelir belki dimi üwwwwwwwwwwwwwww üwwwwwwwwwwwww
--------------
günlük macd sabah sata geçtiydi üwww ordan cesaret aldıydım cört için hale bak ühühühühühühü
---------------------
67 bine gidecek namıssızlar büyük ihtimal ühühühühühühühü gitmeyebilirde belki ühühühühühü
Şort ula şort...sistem al diyene kadar....eüzü
BANGA mühim
775 den ek şort açtım.....Moodys in **
BANGA mühim
FuLL shoRT üwwwwwwwww... beklenti bitti diyek avunak ühühühühühühspotta yeni zirve gelmedi bi kaç pivanla üwww
Vay be Asti haklı çıktın % 60 yukarıymışsabah fena girdi ya 83050 ye flatla dedim kapamadı bi anda kendimi 550 de buldum ve orda kapayabildim ancak flatım şu anda başlarım böyle matrikse arıyorum doğru dürüst cevap alamıyorum veri ve not artışlarında kilitleniyor diyorum kem küm diyorlar virüs programı olabilirmiş diyorlar olabilir mi arkadaşalar ?
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Msqural manzara..çok acı bir gol yiyebilirik....YYŞD
![]()
BANGA mühim
bugün işlem yaparmıyım bilemiyorum çarpma modunda sanki piyasa![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
matriksten yarım saatte bir yenileme geciyolar moodys notu pozitife cevirdi diye .. cakallar yav tam ...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
dow10850 deneyecek gene üwww üwwww bekleyeymişikk ühühüühüh hüngür hüngür hüngür hüngür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri