selamlar dinlenme sonra sı geri dönüş umuarım herkes iyidir ..
emeği geçenlerin eline sağlık ......
paylaşımları n hepsine sonsuz teşekkürler ..................
bu arada s&P de shorladım gitti...............
selamlar dinlenme sonra sı geri dönüş umuarım herkes iyidir ..
emeği geçenlerin eline sağlık ......
paylaşımları n hepsine sonsuz teşekkürler ..................
bu arada s&P de shorladım gitti...............
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
diğer analizler de üç aşağı beş yukarı aynı takip sayısı çok düşük,..
günaydın günaydın iyi akşamlar iyi akşamlar bundan sonra,
kemdimi ne yıpratıyorum kardeşim,..
iyi akşamlar cümleten,..
Dışarı çıktım geldim, şehir dışına çıkmadığım için satış gelmişBende fasulye.
Her ne ise sayın indregandi, dışarının bu kadar çoşmasına bizim eksi olmamız vade devri ve 4'lünün meclise girmesi ile sonuçlanacak seçimi koalisyon istikrarsızlık nevlinde ilk algılam olacağından ve kaç gündür sağlam kazanmaları ile yorumlayıp, olası pzartesi, salı gelcek yurt dışı düşüşü ile bize de yansıması olarak gelebilir ve 96.200 ler 94.600 ler gündeme gelebilir mi?
Birde aracı kurumun söylediği 98.500 ler vardı sanırım orayı herkes gördüğü için orada biraz oyalanacak gibi. Yurdun dışında deli gibi alımlarda hafif hafif gevşiyor mu ne?
sayın indragandi ben dikkat ederdim ama daha cok orta vade işlemi yaptığım için kendime 99000 u kriter alıp üstünde pozisyon azaltıp altında tamamlıyıp bekliyorum.sp de de sortta kaldım o yüzden biraz hırpalandım yorgunluk oldu.her sey için teşekkürler iyi hafta sonları.kusura bakmayın.
[QUOTE=deniz;499492]Bunu da buldum[/QUOTE
Çoklu alıntı becerebilecekmiyim
üstat iyi akşamlar
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri