abi pardon.. %1.5 deel, %2 düşer...%1 olmuş bile..ehuheue
abi pardon.. %1.5 deel, %2 düşer...%1 olmuş bile..ehuheue
BANGA mühim
vay anasını arkadaş yaa dowa bakkraşi..
astatron abi fed işine kadar satacaklar sonramı alacaklar vesselam para verecedi yalan mı oldu üwww karaşa bakakaldım
verilere ve FED e ters yakalanma alışkanlığım var biliyon memü... böyle bakarsan DOW %1 artı yapabilir diyecem ama artık FED in piyasaları gaza getirecek diyebilecek birşeyi kaldı mı? sanmam.. en güzeli de FED a.ıklamaları ile toparlanması ama sonrasında %2 eksi falan kapaması olur..long live kraşieynseync
BANGA mühim
kayaboss, bu mesajını atlamışım..çok şık bir mesajeğer düşerse haklı çıkar....düştükten sonra çıkarsa, e zaten silkelemek için düşer demiştim der yine haklı çıkar
haksız çıkabileceği tek durum doğrudan yükselmesi ki onda da şu denebilir "abi zaten ana trend yukarı diye tahmin ettiğim için silkeleme dedim ama adamlar silkelemeden aldılar"
![]()
BANGA mühim
burdan dow artıya geçerse 12.000 e kadar durmazburdan düşerse 9000 e kadar durmaz
![]()
23 gündür ilk kez altında..haydi gözüm kraşieynseyç
![]()
BANGA mühim
Kayahan... Astatin'in şifresini nasıl çaldın bilmiyorum ama lüften geri ver... Başkasının kullanıcı adı ile crash mesajları atmak forumumuzda kesinlikle yasaktır...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
var ya senden korkulur asti cımbızla seçer gibi seçiyon işine geleni ,iyimi hiç mi haklı çıktığım yok yahu'' % 60 düşüş % 40 yukarı '' gönderdiğim grafiklerdeki dediklerimi atlıyorsun sanırım o sırada sen tersi olmasın demiştin bide...![]()
![]()
müsait olsam sana laf yetiştirmeye çalışırdım ama işlerden fırsat bulamıyorum.
![]()
fed görevee.r. fed polzzzz
hiç moral motivasyon verilmiyor be kardeşim o kadar grafik çalışmalarımızı gönderiyoz 3 kişi teşekkür ediyor geyik muhabbetlerimizde ise teşekkür adetinde patlama yaşanıyor![]()
![]()
bak bi daha bu eşsiz grafik çalışmalarımı göndermem ona göre he
![]()
![]()
grafiklerimden mahrum kalmak istemiyorsanız teşekkür butonunu tıklayınız lütfen tamam mı ulen zorla teşekkür ettirmek için tehdit ediyoz beaaa
![]()
![]()
şaka şaka arkadeşler..
Not:Her şakanın altında bi gerçek payı vardır..![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri