..ne mantık,ne yorum...saece sistem..sisteme her zaman uyulmasada ASLA sisteme ters geceye girmemek esas olmalı...çünkü sisteme ters geceye girilince gaplar çok sert oluyor..bu gece tüm sistemler sat idi..
..ne mantık,ne yorum...saece sistem..sisteme her zaman uyulmasada ASLA sisteme ters geceye girmemek esas olmalı...çünkü sisteme ters geceye girilince gaplar çok sert oluyor..bu gece tüm sistemler sat idi..
tsk ler.elde kursun cok olunca son 15 gundur gece poz gırıyorum aslında dedıgınız dogru bu tıp volatıv gunlerde poz gıtmek akıllıca degıl ama.benım kendıme gorre bır prensıbım var
bu tıp gunlerde muhakkak 5 10 kısa poz gıderım bır bakmıssın obama ölmuşş.aman allah muhafazada gece olumlu olan olay sayısı 1 2 yı gecmez ama olumsuz neler neler olurr. ya tutrsa meselesı.
benımkıde o baktım yırtıldı ya tutarsa dedım kapanısta 10 uzadımm ya alırız ya verırır ız dedım ya kursun var atarız dusmana nasılsa)))
![]()
Konu asyalı tarafından (21.01.09 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.
Aman diyim astatınım, bak mıllet long kalmıssa, çatacak adam ararlar, geyıgı sınırlı tut, başımıza iş almayalım,
zaten sevgılı mbm darılmıs![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Madem kurşunuzu bol, yine naçizane tevsıyemdır,bi kurşun döktürün siz, bakın benden soylemesı, burada arkadas canlısı gıbı gorunen coktur ama nazar eden de coktur,
bi kursun nazar mazar bırakmaz, rahat edersınız.
Burada teknik temel bilgileri çok iyi olan arkadaşlar var ama yabancılara takılıp köşe olan bir gökhan yok..........?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Anlamadığım madem kaldıraçtan korkarsın yatırımcı korunuyor yazmışsın çünkü.O zaman vob en uygun yer.Newyorka giden para geri gelmez.Dünya üzerinde araştırdım kendime de küçük yatırımcıya da en uygun piyasa vobtur.Bunu böylecek bilin.Burada baz alacağımız bir fiyat var o da imkb30.Paritelerde böyle bir olay yok.Kafasına göre 100 pip tek tuş verip güle güle yaparlar.İmkb de o işler zor.Fark ile oynuyorlarsa vobta eğer size oynadıkları yöne oynayın sizin de işinize gelsin.Parite işi sakat.Vob dünya üzerinde en akıllı şekilde kurulmuş bir sistemdir.Kaldıraç azdır.Batan geç batar.Köşelik olan sabırla köşelik olur.Bol kazançlar.
Vobda sıstem falan iş yapmaz sevgılı astatın, hersey kader kısmet meselesıdir, misal siz bugun kısaları kapamıssınız, kısmetinizde olsa kapamazdınız,
ben bunu bilir bunu soylerım![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri