Sayfa 3440/13018 İlkİlk ... 244029403340339034303438343934403441344234503490354039404440 ... SonSon
156216 sonuçtan 41.269 ile 41.280 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

..ne mantık,ne yorum...saece sistem..sisteme her zaman uyulmasada ASLA sisteme ters geceye girmemek esas olmalı...çünkü sisteme ters geceye girilince gaplar çok sert oluyor..bu gece tüm sistemler sat idi..

2. The Following User Says Thank You to abka For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    102
    Toplam Teşekkür
    55 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı rcp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estagfurullah, ben sesınız kısılmasın dıye şeyettım, yoksa dükkan sızın, ıstedıgınız kadar nara atabılırsınız

tsk ler.elde kursun cok olunca son 15 gundur gece poz gırıyorum aslında dedıgınız dogru bu tıp volatıv gunlerde poz gıtmek akıllıca degıl ama.benım kendıme gorre bır prensıbım var
    bu tıp gunlerde muhakkak 5 10 kısa poz gıderım bır bakmıssın obama ölmuşş.aman allah muhafazada gece olumlu olan olay sayısı 1 2 yı gecmez ama olumsuz neler neler olurr. ya tutrsa meselesı.
    benımkıde o baktım yırtıldı ya tutarsa dedım kapanısta 10 uzadımm ya alırız ya verırır ız dedım ya kursun var atarız dusmana nasılsa)))
    Konu asyalı tarafından (21.01.09 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Aman diyim astatınım, bak mıllet long kalmıssa, çatacak adam ararlar, geyıgı sınırlı tut, başımıza iş almayalım,
    zaten sevgılı mbm darılmıs

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Size nacizane tavsiyemdir sayın asyalı,
    Benım gıbı gunluk zararınızı guniçi tradelerle halledıp geceye flat kalmanızdır, yoksa short kalınca (bır ıkı gun ncekı gıbı) kopta gelll diye bas bas bağırırsınız, ve bugunku gıbı long kalınca da üç dinde birden dualara baslarsınız.

Misal ben gunluk zararımı bugun hallettım, net 300 puan zarar, şimdi kuslar kadar özgürüm,
    dow mu çökmüş, pehhh bana ne, gebersın
    ben artık gece kalmama taraftarı değilim trende oynayan kazanır bence günlük karlar geldiği gibi gidiyor 38000 den kısa açan en az 10000 puan yapar bu vade
    o yüzden trendden ufak karlar için inmemeli

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teo bir gun nasil olsa sifreyi cozeceksin ama bir gun sonra mi bir yil sonra mi bilemem. ama oyle forekse dalarak degil...
    sanırım yakında o beni çözecek..

Şu an yeni sistemim ile çok mutluyum...Az kazanır ama strese sokmaz,Cumadan buyana Dolarda longum, hiç kımıldamadım..

600-600.000 olmadı ama 4000-5100 oldu hehehehe
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Madem kurşunuzu bol, yine naçizane tevsıyemdır,bi kurşun döktürün siz, bakın benden soylemesı, burada arkadas canlısı gıbı gorunen coktur ama nazar eden de coktur,
    bi kursun nazar mazar bırakmaz, rahat edersınız.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Aman diyim astatınım, bak mıllet long kalmıssa, çatacak adam ararlar, geyıgı sınırlı tut, başımıza iş almayalım,
    zaten sevgılı mbm darılmıs
    he ya bende longum....ama GOLD da nalet olsun iş toplantılarına sırf izleyemeyeceğim diye kapattım son kısalarımı endekste...izleyebilseydim kapatmazdım HELLhalde..kader reco kader...
    Konu Astatin tarafından (21.01.09 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.
    BANGA mühim

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

Burada teknik temel bilgileri çok iyi olan arkadaşlar var ama yabancılara takılıp köşe olan bir gökhan yok..........?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    23
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55
    Toplam Teşekkür
    35 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet AnadoluBank'a gidiyorsun, min 4000 dolar hesap hemen açıyorlar.

Yüksek kaldıraç vermeyip müşteriyi koruyorlar.Birde ani fiyat dalgalanmalarını işlem hacmi düşükse (bazı kurumların stopları çalıştırma çakallıklarına bir önlem olarak pozisyona yansıtmıyorlar), bu yönü çok iyi...

Klasik major pipslerde 2 olan pairsler bunlarda 4 pips (işlem hacmine göre düşürebileceklerini söylediler) gerçi bu çok önemli değil,koruma olması mühim.

Forexde günlük al/sat yapan zaten parayı sıfırlar,Bu nedenle 2 nin 4 pips olmasının bana göre hiç önemi yok..
    Anlamadığım madem kaldıraçtan korkarsın yatırımcı korunuyor yazmışsın çünkü.O zaman vob en uygun yer.Newyorka giden para geri gelmez.Dünya üzerinde araştırdım kendime de küçük yatırımcıya da en uygun piyasa vobtur.Bunu böylecek bilin.Burada baz alacağımız bir fiyat var o da imkb30.Paritelerde böyle bir olay yok.Kafasına göre 100 pip tek tuş verip güle güle yaparlar.İmkb de o işler zor.Fark ile oynuyorlarsa vobta eğer size oynadıkları yöne oynayın sizin de işinize gelsin.Parite işi sakat.Vob dünya üzerinde en akıllı şekilde kurulmuş bir sistemdir.Kaldıraç azdır.Batan geç batar.Köşelik olan sabırla köşelik olur.Bol kazançlar.

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım yakında o beni çözecek..

Şu an yeni sistemim ile çok mutluyum...Az kazanır ama strese sokmaz,Cumadan buyana Dolarda longum, hiç kımıldamadım..

600-600.000 olmadı ama 4000-5100 oldu hehehehe
    Kısmetse sızı ne zaman hangı gazetede goreceğiz sayın teo,
    4000 den 5100e,

yırmı yılda total ne olur, hesaplayamıyorum bıle,

artık onu da haberı yapacak gazetecı dusundun

Teşekkür Teşekkür 
    222
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    131
    Toplam Teşekkür
    63 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı clark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada teknik temel bilgileri çok iyi olan arkadaşlar var ama yabancılara takılıp köşe olan bir gökhan yok..........?

kegen is the bildiğimiz gökhan

13. The Following User Says Thank You to neremy For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Vobda sıstem falan iş yapmaz sevgılı astatın, hersey kader kısmet meselesıdir, misal siz bugun kısaları kapamıssınız, kısmetinizde olsa kapamazdınız,
    ben bunu bilir bunu soylerım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)