Yurdun dışı çoşmuş ama bizimkinde çoşma yok, benim için iyi ama sonra çoşkuya bunlarda
Yurdun dışı çoşmuş ama bizimkinde çoşma yok, benim için iyi ama sonra çoşkuya bunlarda
5 lik
hhv 92450
des 91150 aynı
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
adım adım geliyoruz,
saat 11:00 barını 12:00 barına bağlayan süreçte,
bu tepki hareketi ya reverse olup
(Hhv de
saatlik 90350 aynı,
240 lık 90875 aynı,
günlük 89175 aynı)
saatlik, 240 lık ve günlük verdiğim değerlere reverse olacak,
yada bu 5 lik realizasyon sonrası fiyatlar tekrar
sırası ile 92550 zamn, 93700 saatliktepe dip tarafından çekilecek,...
48 saat doluyor çünkü,...![]()
5 lik hhv aldı,
hhv 92050 den takip,
des aynı 91150
stoplarımız ise şöyle,
5 lik 91150 destek
240 lık 90875 hhv
saatlik 90350 hhv
günlük 89175 hhv,
ilaveten görsele baktığınızda yeşil kırmızı altına düşmeden zaten short yok, ama hhv öncü short hali,...
her 5 lik kapanması çok önemli,...o 5 lik hhv ye göre nerede kapatmış,..incelik orada,...
en yüksekte hhv de kapatmışssa shortta kalıyor aşım yapmışssa bir sonraki barlar önem arzedeiyor, yok bütünü ile hhv üstüne çıkmışşsa yeni bir long atak müjdeleyebilir,...
kırmızı ya stop koyarsak zaten sorun yok,...ama kırmızıya stopkoymassak buna hhv işine dikkat edeceğiz,...
5 lik çözüm vermesse saatliğe bakacağız, o çözmesse günlüğe, o çözmesse 240 lığa hangisi durumu çözerse,
dün örneğin,
saatlik düşük kalınca 90350 de,..240 lık 90875 e geçtik,..
yoksa adamlar uyanık,...hepsini birden yönetemezler yani,..
gittikleri yön ne ise mecbur ip ucu verirler,..ve bu gittikleri yönde macör ip uçları 5 liklere göre daha önemli,..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri