Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
tüm sistemlar sat da olmalı..ama şu bir gercek ki saatliklerde poz. uyumsuzluk var...saatlik uyumsuzluklar iyi tutar..geçmişdeki gözlemlerime bakarak konuşuyorum..o açıdan taze kısa kanımca oldukca riskli..
fit ve flat.. ancak gördüğüm kadarıyla forum çoğunlukla flat bir miktar long ve çok az short...flat in çoğunlukda olması nedneiyle Forum indikatöründen bişi çıkmıyo..Ama ben spek olsam DJ in biraz topralayacağına yatar, yarın hülülülü yukarı yapar sonra gelene baardım...emme velakin DJI de bir dram olasılığı mevcut..o yüzden ben flatim...ağa değilimki...dj göçecek ama ben burayı artı yapabilecem...olsa tükkan sizin
Konu Astatin tarafından (15.01.09 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
ha bak kapanmış farketmedim bile, bişi de diyemiyorum yönlendirme olmasın diye.
elde tek garanti şu, yeni dip yok.
cuma salı arası kısa vadeli kesin dip var ve 18 şubata kadar herhangi bir tarihte 9088 in geçilmesi.
geçilemezse yi sonra konuşacağım daha erken.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
long 32.275...
saatlik uyumsuzluklar genelde ayda bir kere oluşmuş..amma tam tutmuş...iyi akşamlar..
herkes longken dip avcılığı yaparken bu piyasa dönmez. ayrıca son 1 saatte apds +15000 e fırladı. resmen katliam oldu doğradılar milleti. iş yatırım gelene geçene verdi. dip avcılığı yersiz dönüşü görün sistemler al versin öle alın bence. sistemler satta ama kaç kişi şort?? ya long ya flat. gün pastaya da bakın diğer kısmı 12000 küsür long.
Konu Vob Trader tarafından (15.01.09 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Hexen im seviyorum seni
Kaldık malsızÜstelik DJI in cortlayacağını düşündüğüm halde
BANGA mühim
Obama ile olumlu olacaksak, 35500 den fazlası bize yaramaz, oradan tekrar kısa olur..bakalım yarın ne olacak:![]()
Borsacı Özgür nerde yanıldı?
imf haberinden yanıldı.
yazdıkları tr ve dow için tezat olusturdu.
şu an dow için shortta olması lazım, ama vob için longa geçmiş. (sabahtan beri yazdıklarına göre)
tam tezat. yani kendi deyimiyle kumar.
peki noktaların kırılacağını kapitilasyonun geleceğini nerden anladık?
ftse 4200 altı kapanış.
sp banking indexin üçgeni aşağı kırması.
yükselen diplerin kırılması.
bağımlılığa bağlı olduğu içinde heryerde olması gerekliliği.
sevgiler.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri