Dow çıkar.
Amma velakin biz ne yaparız artık bilemiyorum...
Dow bu gece toparlar 8150 nin hatta 8200 ün üstünde kapatır.. Düşüş obama dan sonra.
150 den gelen alıslarımı tırstıgımdan 250 verdım flat kalacam ky psikolojisi![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
saat 16:55 100 endeks kapanış tahminlerini alalım. ben diyorum 25179
Valla longladım billa da Longladım. Jetonu atttım makineye...ahanda bizim borsaya böyle cümleler yakışır
33250 uzunum yarına .. bakalım noolcak..
Allam sen Obama ya kuvvetli nefesler ver )
Konu BORSACIOZGUR tarafından (15.01.09 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.
önceki durumlarda piyasa fed müdahalesiyle bir şekilde dönüşünü yaptı,
ancak müdahale şansı yok şu an
cevap basit bankaları devlet almak zorunda.
göreceğiz. falcılık...
ama ne zaman? sorun burada.
başa dönelim salıya dikkat, -1,+1.
yurtdışı içindir.
bugünkü duruş sadece yarınki opsyon günü içindir.
7865-811x no tradedir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1/2 Long dow da kapar bu gece 8220
Akşama kısaaaaaa, sabırlı olmalııııııı.
15.01.2009 17:00:24 *abd'de ocakta philadelphia fed endeksi -24.3 (beklenti -36.1, önceki -36.1)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
9xxx den gelen düşüşte 7-10 gün arası düşüş olacak dediğimde,
forumlarda dönüş olduğunda OBAMA aşağı OBAMA yukarı yazılacak demiştim.
20 gün önce.
yazılıyor işte.
falcılık budur işte. he he.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
evet yaklaşıyor
sp son kale 815.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri