para etmeyecek bu son 35.050 SHORT'lar.bi halta yaramaz bu DJI düşüşü bence.zati fiyatlanmıştı bu vadeli açıkken.
geri LONG yapcaz sanırım sistem AL vericek.zati istemeye istemeye SHORT yaptımdı.
zor gibi yani sabaha kadar ortalık yıkılmazsa zor bu SHORT ların para etmesi.
zati çok pis yerde durduk arkadaş.dipten çıkışın tam %50 geri alış seviyesinde zınk dedi durdu.yoksam 38.250 tepesi A mıydı arkadaş
bu düşüşte B aboooovvvvv yani gelir yukarı kocaman bi C.vay vay vay.....gerçi B zaman olarak çok kısa gibi.pek uymaz gibi.
belkide 5.1 bitti 5.2 yapcaz.
kafam bozuldu gece gece.
neyse sabah ola hayrola artık.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (15.01.09 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.
ASTATİN keyifler gıcır herhalde...iyi keyifler...........
dostum VOB da short/long/flat seçenekleri var yani bu durumda 3'ün 1'i durumunda olman normal, ancak tüm mesajlarını topiği okuyanları etkileyecek tarzda inadına long yönünde yazman mantıksız.
Yön konusunda fikrini yazarsın ama bu 1, hadi 2 yada Tursun gibi 3 kere yazarsın biter...
Bollinger, bana göre RSI ile beraber değerlendirilmesi gereken bir gösterge defalarca alt bandı bırak, bandın dışına geçip tekrar içine girip düşüş yada tersine üst band ile yükselişe devam ettiğini gördüm.
Obama' ya umut bağlama sonuçta o da Bush gibi amerikalı.
VOB kumarhane işletmeleri Anonim Şirketi şeklinde yazılmış yazınız bana göre hoş değil di.
Daha bi dolu mesajın var.
Ben yön şurası burası diyemiyorum. Ama burada yazdıklarına göre de hiç bir zaman da alım satım işlemi yapmadım. Grafikler AL derse alırım SAT derse satarım.
Yeni idim kardeşiniz oldum
8150 4 aylık desteği aşağı kıracak çok önemli bi haber yok demiştim.
Tamam veriler çok kötü biliyoruz ama belki obama dan 1-2 hafta sonra..
Önce yukarı yaparak o beklentiyi gerçekleştirmeleri lazım.
5.5.2 nin a çıkışı ve b düşüşü bitmiştir , 5.5.2.c çıkışı olacaktır. 5.5.2.c çıkışı olmadan 5.5.3 düşüşü başlamayacaktır , teknik olarak.
hadi biz fiyatladık da bu dow düşüşünü, acaba çekik gözlüler fiyatladılar mı![]()
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri