Sayfa 331/5549 İlkİlk ... 2312813213293303313323333413814318311331 ... SonSon
66581 sonuçtan 3.961 ile 3.972 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ares Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indi ekim de shortsun stop ağustos 752xx doğru anlamışmıyım ?
    ekim shortum ama, graf yakın vade takip ettiğimden 752xxx dediğim yakın vade,...capito,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

1.2711 bayanda günlük destek, dün bunu 1.2714 olarak vermiştik, işte oralardan ayrılamadı, cacıkmı bu demiştik, he ya cacık diyemediler, buu jandarma reşat doldur boşat durumunun devamını teyid etmekte,.....

bunun üstünde 1.277x var,......demekki 1.2711 bugün için geçilirse destek, altında kalınırsa direnç olacak,.....

bayan böle, ....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bayda 82.772 destek,.....

dün bono takibinde olmuştuk, buda düşüş yetr pozunda, şimdi bunu yorumlayacağız, bu gün cuma, hafta sonu düşünelim, saksı çalışırsa bir yorum çıkartırız, yoksa yok,....

6. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ağustosta longum, ekime long girecem diyelim, yol kapalı.....+ mkas 650 puvan burada budama var,....long olurken 650 puvan kaybettin, yukarıdan longluyorsun çünkü, iyi iş....

ağustosta shortum, ekime short girecem diyelim, yol kapalı, + maks 650 puvan, buradada budama var, ve short olurken 650 puvan öncesinde kaybettin, yukarıdan shortluyorsun çünkü, yani bunu kaybettikten sonra shortluyorsun çünkü, iyi iş,

bu iki durum ne yapıyor, adamı ağustosta tutuyor, satan satamıyor çünkü longada shortada yol kapalı ekimde, deyilmi, böylece + 650 puvan kasada....

buna dur desinler artık deyilmi, vade de neymiş, vade bu demekki, + 650 iyi iş,....hani banka kredisi çektin, dosya masrafı baştan alınan bu o, dosya masrafi, neyin ekimin, buna dosya masrafı diyelim artık adı bu olsun bunun,....

8. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    17.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.126
    Toplam Teşekkür
    297 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ares Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27-Ağu
    Almanya, TÜFE, Ağu, bek: %0.1, önceki: %0.3, TSİ: 11.00
    ABD, Ekonomik Büyüme, 2Ç, bek: %1.4, önceki: %2.4, TSİ: 15.30
    ABD, Tüketici Harcamaları, 2Ç, bek: %1.7, önceki: %1.6, TSİ: 15.30
    ABD, Michigan Tüketici Güven Endeksi, Ağu, bek: 70, önceki: 69.6, TSİ: 16.55
    öne alalım

10. 4 Kullanıcı ares tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi ağustosta longum diyelim, ekime geçmek istiyorum, yol kapalı, + 650 ödersen geç diyor ağa, öyleyse ağa ky long ekime geçişte istemiyor, yinede geçersen + 650 öde diyor, çünkü burayı ekimi doldurmadan önce ağustosu aşağı basarak bu geçişi longlara önledi, shorta ise izin verdi, ....,

simdi ağustosta shortum diyelim, ekime short geçmek istiyorum, + 650 ödersen geç diyor ağa, yol kapalı deyil, çünkü buradan çıktığım shortu +650 yukarıdan pozlanacam, bu işime gelir short olarak, e ağada kimsenin önüne durduk yer ot komaz,..

ama long istemiyor geçişte, bu kesin,...çünkü burada dış dinamikler karışık, içi dinamiklerde ref var, üstüne de +650 puvan, yani bilmeyen bunu göze alamaz, bilen ise ağa, o da shortlara ot koyuyor önlerine, hemde +650 puvan bir tutam yani,....

tavsiyem bekleyin,.....dün yereleri yakın vadeye göre yazdık, short kriterlerini, bekleyin kaçan bişr şey yok, düşüşü cebe almadan short açmayın, bunlarda yine puştluk var,...

12. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.409
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    544
    Toplam Teşekkür
    113 Yazısı Teşekkür aldı

İndicim adamlar bu vadeyi bosaltmış gibi,bu vadeden satmak istemeyip diger vadeden satanlarıda bu vadede satıp diger vadede alarak kıstırıyorlar..tam bir pala serefsizligi..

14. 5 Kullanıcı elstock1 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

öyleyse 1. seneryomuz tuttu, adam py yi yukarı sürüyor, ve rahat rahat longlarını çıkıyor, ky yede ekim için poz fırsatı vermiyor, 2. seneryo üzerinde düşünüyoruz şimdi, yukarıda biraz antrenman yaptım,....bekleyin dedim,.....

16. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.782
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.514
    Toplam Teşekkür
    466 Yazısı Teşekkür aldı

daytrade de sizi sordum acaba nerelerde diye burayı gösterdiler...sizin uslubunuzu özlemişim merhabalar...

18. 6 Kullanıcı perfectt tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı elstock1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İndicim adamlar bu vadeyi bosaltmış gibi,bu vadeden satmak istemeyip diger vadeden satanlarıda bu vadede satıp diger vadede alarak kıstırıyorlar..tam bir pala serefsizligi..
    ama bu şerrefsizliği önceki gece yazdık, dünde L olduk para yaptık, benim derdim bu deyil, takvim, dış takvim, buradan orayı arıyorum aslında,.bizim pala öncü çünkü, ....

dışarısı toplarsa, burada adma keserler, hemde ummadığımız fiyatlardan, ....bunların refe falan aldırdıkları yok, bunu çok yazdık, sonuçtan emin bunlar, yada her şeye rağmen buraya basacaklar parayı, burada cini şişeden çıkardılar çünkü, bunun 7/24 devamı tek şeyle olur, para ile, para afyondur, uyuşturur,.....

20. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı perfectt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daytrade de sizi sordum acaba nerelerde diye burayı gösterdiler...sizin uslubunuzu özlemişim merhabalar...
    hoş geldin perfectt, yol göster bize,.....

22. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.782
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.514
    Toplam Teşekkür
    466 Yazısı Teşekkür aldı

Estağfurullah abi ne demek , nacizane fikrimi sorarsanız vade sonudur ne yapsa yeridir aşağı düşmeye niyeti yok yukarı oynamayada benim niyetim yok dönüşü beklemek mantıklı dediğiniz gibi hele bir kesinleşsin bakalım..

24. 7 Kullanıcı perfectt tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)

Yer imleri

Yer imleri