Sayfa 33/78 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
928 sonuçtan 385 ile 396 arası

Konu: Harmonic Trading...

Yer
    Bi orda, bi burda
    Teşekkür Teşekkür 
    438
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.428
    Toplam Teşekkür
    351 Yazısı Teşekkür aldı

öğleden sonra 425 den aldığım longları 750 den verecem...... alıcı varsa şu anki fiyatı 900 yani anında 900 e satma şansı da var....... ben yoruldum taşımaktan, yeter allah bereket versin, Buyrun isteyen varsa malımızdan hayır görünüz.....

2. 1 kullanıcı SU-TE tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Bi orda, bi burda
    Teşekkür Teşekkür 
    438
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.428
    Toplam Teşekkür
    351 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SU-TE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öğleden sonra 425 den aldığım longları 750 den verecem...... alıcı varsa şu anki fiyatı 900 yani anında 900 e satma şansı da var....... ben yoruldum taşımaktan, yeter allah bereket versin, Buyrun isteyen varsa malımızdan hayır görünüz.....

Sistem sinyalinin harici işlem bugün pahalıya patladı..... allahtan sabah 725 den poz kapatıp yeniden 75 den açmış olsadmda şu an için az bi miktar zarar var...... eeeeeeee sistemde sistem.....sen uymazsan adamı böyle üzerler......... yanıldım işe duygu katmakla........ sistemde duygu olmaz halbuki.... disiplinin dışına taşmanın bedelini piyasa anında kesiyor.......

2140111F_IX030041109:42:312011031000005541ANAAlis7 4.725

5329111F_IX030041110:34:492011031000011342ANASatis 74.975

4. 3 Kullanıcı SU-TE tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Bi orda, bi burda
    Teşekkür Teşekkür 
    438
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.428
    Toplam Teşekkür
    351 Yazısı Teşekkür aldı

6. 2 Kullanıcı SU-TE tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.671
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    328
    Toplam Teşekkür
    88 Yazısı Teşekkür aldı

Sistem sinyalinin harici işlem bugün pahalıya patladı..... allahtan sabah 725 den poz kapatıp yeniden 75 den açmış olsadmda şu an için az bi miktar zarar var...... eeeeeeee sistemde sistem.....sen uymazsan adamı böyle üzerler......... yanıldım işe duygu katmakla........ sistemde duygu olmaz halbuki.... disiplinin dışına taşmanın bedelini piyasa anında kesiyor.......

2140111F_IX030041109:42:312011031000005541ANAAlis7 4.725

5329111F_IX030041110:34:492011031000011342ANASatis 74.975
    sn sute al-sat yaptığınız zaman yazarsanız belki bizede faydası olabilir.teşkkürler

8. 1 kullanıcı medihaluk tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Bi orda, bi burda
    Teşekkür Teşekkür 
    438
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.428
    Toplam Teşekkür
    351 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı medihaluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn sute al-sat yaptığınız zaman yazarsanız belki bizede faydası olabilir.teşkkürler

Canım kardeşim şu an kullandığım sistemi yeni kurdum sayılır... diğer sistemlerimde çok sinyal üretiliyordu, şükür bunu ayda 3-7 sinyale indiren bi ayarlama çekip yeni bi sistem kurdum.... ve bu sistem şu ana kadar sıfır hatayla gitmekte, gel gör ki eşşek kafa hala tam olarak harfi harfine uygulayamıyor..... yani buna ister zevzeklik, ister kerestelik de, ama ne dersen de. Bunu kullanacak bi yiğit delikanlının 1 yıl içinde 1 trilyonu götürmemesi işten bile değil. Ama diyorum ya bu kafayla zor... Çok hata yapan biri değilim ama küçükte olsa yapılan hataları affetmem, sorgularım, araştırırım.. disiplinin dışına taştın mı olmaz. Ya yapacan bu işi adam gibi, ya da böyle oyuncağa çevirir gibi cambazlık yapmıyacaksın.... Benim bugünkü durum gibi...... Ha şu da var, piyasa geri gelir mi? Elbette gelir ve küçükte olsa zararımızı çıkarırız... Ama ne gerek var be kardeşim böyle saçmalıklara...........

Sinyal konusunda çok emin değilim. çünkü kendime işlem yaptığım için tam konsantre olmam gerekiyor.. bazen böyle zaman zaman oluyor. takip ederseniz ancak bu kadar yapabilirm. önemli durumlarda bakarız duruma.....

10. 5 Kullanıcı SU-TE tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Bi orda, bi burda
    Teşekkür Teşekkür 
    438
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.428
    Toplam Teşekkür
    351 Yazısı Teşekkür aldı

Kontratlar uçuşmaya başladı... sayısını hesap edene aşkolsun... sani bedava... deli gibi sanki mal alıyolar........ yerse.............

12. 3 Kullanıcı SU-TE tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Bi orda, bi burda
    Teşekkür Teşekkür 
    438
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.428
    Toplam Teşekkür
    351 Yazısı Teşekkür aldı

Büyük hata çok büyük..................... piyasayıs öngöremedik.... sistemsiz davranarak........................................ . yazık...... ille de sistem

14. 4 Kullanıcı SU-TE tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.310
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.946
    Toplam Teşekkür
    966 Yazısı Teşekkür aldı

Büyük hata çok büyük..................... piyasayıs öngöremedik.... sistemsiz davranarak........................................ . yazık...... ille de sistem
    Kendin hata yaptım diyorsun biraz önce aynı hatayı tekrarlıyorsun.
    Sisteminden vazgçme arkadaşım.

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

iyiki stoplos var yoksa ayvayı yedik
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

17. 2 Kullanıcı clark tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

acımasız bir yukarı hareket bugün nereden kısa yapılırsa saatlikte zarar yazar
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

19. 1 kullanıcı clark tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

son 5 dak lardaki düşüşüalım fırsatı olrak kullandım 76750 seviyesi stop 74800 bakalım hayırlısı

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

bunlar danışıklı dövüşlü bugun imkb yi aldılar aynı pala gecede dow u alırlarsa hiç şaşırmamak lazım

22. 3 Kullanıcı clark tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri