öğleden sonra 425 den aldığım longları 750 den verecem...... alıcı varsa şu anki fiyatı 900 yani anında 900 e satma şansı da var....... ben yoruldum taşımaktan, yeter allah bereket versin, Buyrun isteyen varsa malımızdan hayır görünüz.....![]()
öğleden sonra 425 den aldığım longları 750 den verecem...... alıcı varsa şu anki fiyatı 900 yani anında 900 e satma şansı da var....... ben yoruldum taşımaktan, yeter allah bereket versin, Buyrun isteyen varsa malımızdan hayır görünüz.....![]()
Sistem sinyalinin harici işlem bugün pahalıya patladı..... allahtan sabah 725 den poz kapatıp yeniden 75 den açmış olsadmda şu an için az bi miktar zarar var...... eeeeeeee sistemde sistem.....sen uymazsan adamı böyle üzerler......... yanıldım işe duygu katmakla........sistemde duygu olmaz halbuki.... disiplinin dışına taşmanın bedelini piyasa anında kesiyor.......
2140111F_IX030041109:42:312011031000005541ANAAlis7 4.725
5329111F_IX030041110:34:492011031000011342ANASatis 74.975
Canım kardeşim şu an kullandığım sistemi yeni kurdum sayılır... diğer sistemlerimde çok sinyal üretiliyordu, şükür bunu ayda 3-7 sinyale indiren bi ayarlama çekip yeni bi sistem kurdum.... ve bu sistem şu ana kadar sıfır hatayla gitmekte, gel gör ki eşşek kafa hala tam olarak harfi harfine uygulayamıyor..... yani buna ister zevzeklik, ister kerestelik de, ama ne dersen de. Bunu kullanacak bi yiğit delikanlının 1 yıl içinde 1 trilyonu götürmemesi işten bile değil. Ama diyorum ya bu kafayla zor... Çok hata yapan biri değilim ama küçükte olsa yapılan hataları affetmem, sorgularım, araştırırım.. disiplinin dışına taştın mı olmaz. Ya yapacan bu işi adam gibi, ya da böyle oyuncağa çevirir gibi cambazlık yapmıyacaksın.... Benim bugünkü durum gibi...... Ha şu da var, piyasa geri gelir mi? Elbette gelir ve küçükte olsa zararımızı çıkarırız... Ama ne gerek var be kardeşim böyle saçmalıklara...........
Sinyal konusunda çok emin değilim. çünkü kendime işlem yaptığım için tam konsantre olmam gerekiyor.. bazen böyle zaman zaman oluyor. takip ederseniz ancak bu kadar yapabilirm. önemli durumlarda bakarız duruma.....![]()
Kontratlar uçuşmaya başladı... sayısını hesap edene aşkolsun... sani bedava... deli gibi sanki mal alıyolar........ yerse.............
Büyük hata çok büyük..................... piyasayıs öngöremedik.... sistemsiz davranarak........................................ . yazık...... ille de sistem
iyiki stoplos var yoksa ayvayı yedik![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
acımasız bir yukarı hareket bugün nereden kısa yapılırsa saatlikte zarar yazar
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
son 5 dak lardaki düşüşüalım fırsatı olrak kullandım 76750 seviyesi stop 74800 bakalım hayırlısı
bunlar danışıklı dövüşlü bugun imkb yi aldılar aynı pala gecede dow u alırlarsa hiç şaşırmamak lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri