33650 altı düşüş ivmesiartar .. 33800 üstü short riskli olur ..
Valla ben 33.725 flatladım.. sevmedim piyasayı.. Sanırım saatlikteki TOBO çalişcek![]()
sindi dikat olun beli kitle short kapama devam olyor o sebep guclu duryoruz.
33575 üstesi durdumu yakın zaman 34475 potans olur terkar..
neye dikat etceyiz ?
33575 yeresi asayasında short kapatan terkar short eder long eden stop eder bundan hızla asaya gitme potans olur min 33025 yeresine
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
525 e yetişdim 1/2 s![]()
BANGA mühim
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
33300 de biraz tekler
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri