Sayfa 3292/5549 İlkİlk ... 229227923192324232823290329132923293329433023342339237924292 ... SonSon
66581 sonuçtan 39.493 ile 39.504 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı rüzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın indragandi sizi engellemek için ellerinden geleni yapıyolar.
    sayın rüzgar ben şahsıma ait düşünmüyorum bu saldırıları,...

son olarak forumda yazan topik sahibi iki kişi kalmıştık,...

sayın larossian ve ben

geçen yine böyle forumun gelip gittiği dönemlerin birinde ben bir süre (birkaç gün) yazmıyorken,..forum yine kapandı,..

o esnada sayın larossian yazıyordu,...bu defa o yazmıyor, ...forum yine kapandı,...

öyleyse burada saldırı kişisel değil,...başka birşey var,....

ilk akla gelen burasının izleme sayısının mümkün mertebe düşürülerek burasının artık forum özelliğinden uzaklaşması,...

bundada topyekün kaliteye saldırı var,...o anlaşılıyor,....

şimdi bakın burada yazanlara, ...jelibon, larossian, saraylı,...daha bir çok,...

toptan kalite yönetimi aslolandır ya, burada toptan kalite hedef alınmış,...

demekki kalitesizlik yada iletişimsizlik hedef alınmış,..bunun blokesine çalışılıyor,..

zira bu olaylar 2012 yılından beri devam ediyor ve son zamnlarda artık tabiri yerinde ise zıvanadan çıktı,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. The Following 5 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

aticik (07.08.15), deniz (07.08.15), Lefter (07.08.15), rüzgar (07.08.15), Se_M (07.08.15)

Teşekkür Teşekkür 
    10.006
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    677
    Toplam Teşekkür
    121 Yazısı Teşekkür aldı

indragandi usta ,agresif 2 haftadan önceki son haftaya gireceğiz değilmi?usandım valla bu yataylıktan.

4. The Following 5 Users Say Thank You to aticik For This Useful Post:

deniz (07.08.15), indregandi (07.08.15), Lefter (07.08.15), rüzgar (07.08.15), Se_M (07.08.15)

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür
    1.673 Yazısı Teşekkür aldı

Yurdun dışının artıya geçme çabaları var. Tabi bizde ne olacak belirsizliği var gerçi bize göre belirsiz, bilen biliyor zaten ama bu belirsizliği kullanıp para kazanma fırsatını kaçırmayacaklarından durum böyle 1 ileri yarım geri, yarım geri 2 ileri

6. The Following 5 Users Say Thank You to deniz For This Useful Post:

aticik (07.08.15), indregandi (07.08.15), Lefter (07.08.15), rüzgar (07.08.15), Se_M (07.08.15)

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı aticik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indragandi usta ,agresif 2 haftadan önceki son haftaya gireceğiz değilmi?usandım valla bu yataylıktan.
    evet aynen ,...haftaya yatayda son hafta,..bu bittikten sonra 2 hafta agresif var,..

haftaya agresife geçiş haftasıda olabilir,...dikkat etmek gerekli,..

koalisyon kurulursa pozitif agresif, kurulamassa negatif agresif,..seçeneklerde ilk akla bu geliyor,..zamndaki son 2 hafta agresifi koalisyon görüşmeleri ile örtüşmüş durumda,...

birde olacakmı olmayacakmı bilse,..

totalde ise zaman bitimine 3 hafta kaldı,...

1 yatay
    2 agresif

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

8. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

aticik (07.08.15), deniz (07.08.15), rüzgar (07.08.15), Se_M (07.08.15)

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın rüzgar ben şahsıma ait düşünmüyorum bu saldırıları,...

son olarak forumda yazan topik sahibi iki kişi kalmıştık,...

sayın larossian ve ben

geçen yine böyle forumun gelip gittiği dönemlerin birinde ben bir süre (birkaç gün) yazmıyorken,..forum yine kapandı,..

o esnada sayın larossian yazıyordu,...bu defa o yazmıyor, ...forum yine kapandı,...

öyleyse burada saldırı kişisel değil,...başka birşey var,....

ilk akla gelen burasının izleme sayısının mümkün mertebe düşürülerek burasının artık forum özelliğinden uzaklaşması,...

bundada topyekün kaliteye saldırı var,...o anlaşılıyor,....

şimdi bakın burada yazanlara, ...jelibon, larossian, saraylı,...daha bir çok,...

toptan kalite yönetimi aslolandır ya, burada toptan kalite hedef alınmış,...

demekki kalitesizlik yada iletişimsizlik hedef alınmış,..bunun blokesine çalışılıyor,..

zira bu olaylar 2012 yılından beri devam ediyor ve son zamnlarda artık tabiri yerinde ise zıvanadan çıktı,...
    Aynen, başarılı oldular sanki form sesiz sedasız kaldı. Bir bura kaldı. Yönetim buna bir çare bulamadı. Bulmak mı istemiyor bilmiyorum ama bir tek ben burayı takip ediyorum. Rastgele bulmuştum. Çok bir şey bilmesem de buranın kalitesi kendini belli ediyordu. Başka bir yere de gidesi gelmiyor insanın. Tabi sadece bizim gitmek istememiz yada istememiz (Şahsım adıma) çokta önemli değil asıl bu forma, beklentisiz ve özveri ile katkı sağlayan insanların kararı önemli. Meyve veren ağaç taşlanıyor amma
    yönetimde bir duvar bir korkuluk yapmıyor ? Çözüm nasıl olmalı acaba? Sonunda kötü adamların kötülükleri galip gelip burada yazan insanları bezdirecek mi?

10. The Following 4 Users Say Thank You to deniz For This Useful Post:

aticik (07.08.15), indregandi (07.08.15), rüzgar (07.08.15), Se_M (07.08.15)

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

naçizade şahsi görüşüm,

koalisyon görüşmeleri çok önemsiz,

şundan 4 lü zaten mecliste,...

bu 4 lü zaten bir koalisyon,..işte bu geniş yelpazedeki koalisyon halkın gündeminden esas saklanan,..

bu saklamanın en güzel yolu ise ayrıların biraraya getirilmesinde,..yani koalisyon içi karşılaşmalar,..

burada borsa açısından sıkıntı ise şöyle

orta uzun dönemde bu proceksiyonun beslemesine verilecek el altı/el üstü destek bir hükümet kurulamayınca adreslenemiyor,...bir mhatap bu bölüm için gerekli oluyor,...

işte bu adres işi koalisyon kurulması veya kurulamaması durumunda borsa açısından borsayı elinde tutan kişilerce pozitif veya negatif fırsatlar yaratacaktır her zaman olduğu üzere,

dolaysı ile adresleme burada, koalisyonda bu adreslemede önemli,..ve iç içe geçmişler,...

servis her durumda sıcak olacak çünkü,..

12. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

benim analizimde,

unsurlar şöyle;

meclisteki 4 lü,...
    cumhurbaşkanı,
    TSK,...

güç odakları ve cazibe merkezleri bu şekilde bir dağılım gösteriyor,..ve ben ilk defa cumhurbaşkanını akepeden ayrı olarak yazıyorum buna dikkat,..(gerçi daha önce ki bir analizimde buna değinmiştim)

14. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

burada halk çok önemli,...

halkın büyük kısmı iki şeyde bir araya gelir,....

1. halkın büyük kısmı istikararı seçme eğilimindedir,
    2.halkın büyük kısmı güçle uyum halindedir,....

16. The Following 5 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

aticik (07.08.15), deniz (07.08.15), horoz20 (07.08.15), rüzgar (07.08.15), Se_M (07.08.15)

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi bu güçlerin savaşına tr girmiş bulunuyor bir süredir,...

cumhurbaşkanı gücü temsilen sarayla buluştu ve tskya kandırıldım dedi,...öyleyse bu ikisi ittifak halinde,...

meclisteki 4 lünün ikisi marjinal olduğuna göre burada güç ve cazibe merkezi geriye kalan ikiliden oluşuyorlar bunlar akepe ve cehepe,...büyük koalisyonun ayrıları hükümet için bir koalisyona zorlanıyorlar

demekki cumhurbaşkanı ve TSK ya alternatif tek güç meclisten bu şekilde ancak çıkabilir,...

18. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ama bu güçlerin hepsi orta doğu politkalarında küçük ayrılıklar dışında bir aradalar,...

TSK ya baksak eğit-donata razı oldu, tampon bölge konusunda direniyor, ama eğit donat ve tampon bölge unsurlarının seçiminde yanılgıda,..
    mevcut hükümete baksak, son ayakta eğit donata ilaveten incirlik açtı, işidden düşman yaptı,...

hepsi anayasanın değişmesinden yanalar,

mehepe haricinde hepsi çözümden sürecinden yanalar,..mehepe ise marjinal,...80 milletvekiline tam karşı ayağında hedepe 80 millet vekiliçıkardı,...

hedepe muhatap istiyor ve bir koalisyon kurulmasını dörtgözle bekliyor,...

1.seçim sonrası rüşdü ispatlanacak,
    2.kendisine dönük olası sorunların aşılmasında bir tek parti hükümetine karşı koalisyondan koparmak çok daha kolay, talep makamı demiştik,

cehepe kılıçdaroğlu ve ekibi daha fazla gidemeyeceğini biliyor ve o nedenle bu yeni cehepe bir koalisyona girebilirse bu koalisyon hükümeti esnasında ancak yeni güç odaklarını geliştirebilir,..yani bir koalisyon cehepenin son şansı,...

akepe ile nerde ise her konuda ortaklar,..

20. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

deniz (07.08.15), rüzgar (07.08.15), Se_M (07.08.15)

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür

22. The Following 3 Users Say Thank You to deniz For This Useful Post:

indregandi (07.08.15), rüzgar (07.08.15), Se_M (07.08.15)

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

moodys yerinde olmak istemem,...

1.işid işi burada sahne alıyor zamnlama olarak,...
    2.koalisyon görüşmelerinin pazartesiye alınması yine bir bekle gör sahnesi,..bu durumda cehepe koalisyondan vazgeçebilir,..buna hakkı var,...zira moodys in not indirerek piyasalar vereceği negatif ivmeyi niye üstlensin,
    3.hedepenin kazanımını yok eder,zira koalisyon kurulduğunda hedepe rüşdünü ispatlıyor ve koalisyon dışında kalarak kendine dönük kazanımlarda tek parti hükümetine göre daha avantajlı, ilaveten şu anda koalisyon kurulamamsı halinde artan pkk terörünün hedepe oylarını düşreceği muhakkak
    4.moodys bu durumda mehepeye çalışmış olur ki bu ne abd nin işinine gelir, ne de açılımcıların,..
    5.durup durup 3 kez erteleyip tam bu güne getirmek her durumda yanlış anlaşılacak ve ABD nin türkiyedeki mevzilerinin erimesine yol açacak, obamanın son beyanatı pkk terör örgütüdür ama pkk yı bırakın işide yoğunlaşalım şeklinde,..

24. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Yer imleri

Yer imleri