Selam dostlar...
Sistemden son durum....
http://vobsis.blogspot.com/2013/06/o...t-sistemi.html
Selam dostlar...
Sistemden son durum....
http://vobsis.blogspot.com/2013/06/o...t-sistemi.html
ay dönümleri hiç çalışmamaya başladı. mesela burası dip olabilir?
Güzel bir model. İnşallah tutar.
19 haz 1628
20 haz 1588
21 haz 1592
24 haz 1573
25 haz 1588
sp kapanış değerleri, beklenildiği gibi bradley 22 haz cumartesi idi ve ardına ilk trade günü hem kapanış bazında hem gün içi bazında dip oldu ve ew yönünde beklenilen şekilde tepti.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ay sonu ay başı hemde 4 temmuzdan dolayı 1 gün tatil olan kısa hafta, b düşüş c düşüş 1 düşüş bradley 24 de bitti, 2 tepki başladı, elbette tepki ve yerini 3 düşüşe bırakacak. 13 Mayısa +4 ve +7 güne a tepeyi koyduğumuzdan beri öngörülmüş b düşüş dalgamız beklenildiği gibi devam ediyor ve b düşüşde a düşüşümüz ve b tepkimiz ardına c düşüşümüzün ilk dalgası bitti, 2 tepki elbette de satış fırsatı olacaktır. Kısa orta vadede satışımız orta uzun vadede ise bu satışların sonucu son yukarı için alım fırsatı olacaktır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bakın bu tür yazılara ya da sistemsel olaylara hiçbir zaman karşı değilim. İsteyen gelir burada reklamını yapar ve bu tür sistemlerin yeni bir iş kolu olarak teşvik edilmesi tarafındayım, tradera yarayacak ve kendilerine iş kolu yaratacak konuları bulan kişilere ve emek harcayıp karşılığında para kazanılmasını eleştirmem ya da karşı gelmem
ancak yapıyorsanız en iyisini yapın, çalışın, çalışmayana ekmek yok, gidip sistemin içeriğine bakmadım bakmam da her birimizde sistem var, ve bu sistemler aşağı yukarı aynı sinyalleri zaten verir mesele uymakta ve tradein zaten tek gerçeği olan -ve bu topiğin açılış sebebi olan orta vadeli tradei tam uygulamak gerekir. Elinizde kıçı kırık bir sistemler dahi çok düştü alayım çok arttı satayım demeden ana trend yönünde az işlemle kıçı kırık sistemle zaten başarırsınız. Mesele disiplini bozmamakta trend yönüne girmekte ve sabırla beklemekte, ha kalkıp daytrade falan fasa fisosuna girerseniz 3 kere doğru çıksanız 17 kere sert yakalanırsınız. EEee zaten stop olamama beceriniz kanınızdaki asil kanda yer aldığı için bırakın artık bu kısa vade trade etme alışkanlıklarını
yada hesabı kapatın.
Jelibon.
Yine açık söyleyeyim, aylardır süren kasım mayıs arasındaki büyük yüzdeli yukarıdan puan alamadıysanız ya da mayıs ortası tepesinden beri imkb de gelişen yaklaık 23000 puandan da para kazanamadıysanız
bu işler herkese göre değildir herkes bu mantıkları anlayamaz kapatın hesabı, para kazanılmayan aksine bu iş size işkenceyle para kaybettiriyorsa başka fırsatlar var hayatta, hayatta en iyi bildiğiniz işi yapın.
Jelibon.
Gazi koşusu var bugün ama atlar bu sene cacık güzel at yok, bir kupon yapacam bugün 8-10 gündür hiç oynamadım, akşam/gece devam ederiz.
Jelibon.
çok uzun bir süredir atlarla ilgilenmiyordum, öğrendimki bugün gazi koşusunda eşşek gelmiş milleti yatırmış, sadece tek bu koşuda 19 ganyan varmış ve bu koşu sayesinde bin lira vermiş altılı, demekki bu altılıda ve koşularda değişen bişey yok, değişmezde, yoksa TJK nasıl döndürecek bu düzeni değilmi? koşuların palası TJK dır![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri