Bence hdp demokratik sisteme kandile rağmen kazandırılabbilinir,çağdaş demokratik ulus devletin demokratik partisi olarak var olabilirse, bence türkiye ve Türk ulus devleti için iyi olur diye düşünüyorum.
Bence hdp demokratik sisteme kandile rağmen kazandırılabbilinir,çağdaş demokratik ulus devletin demokratik partisi olarak var olabilirse, bence türkiye ve Türk ulus devleti için iyi olur diye düşünüyorum.
boncuk (10.06.15), elmas (10.06.15), indregandi (10.06.15)
şimdi anladıysak doru,...bunların işte ara verdiği döneme ratingçiler destek olarak yetiştiler,...
birde bu ara dönem aslında ara da vermedi,
bahsettiğim üçlü yönetimde,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu zaten vardı sayın tutku geçmişin cehepesinin içinde idiler,
dışarı çıktılarsa bir bildikleri var ki çıktılar,
burada bakın cehepenin sorunu önceki sorunu atatürkü atıp sadece demokrat oluşu, şimdiki sorunu ise yeni cehepe olayı,...yani tr nin yörüngesinin kayışında bende varım benimde tuzum olsun diyor,....
mehepenin önceki sorunu ise o meşhur adana mitinginde dine kayışları,...şimdiki sorunu ise bu dine kayışta bir türlü yol alamamaları, zira dinci iki parti aktör olarak zaten varlar,...
dolaysı ile hem mehepe hem cehepe için atatüğke dönüş şart,..yetmez bir de anti emperyalist olmaları gerekiyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi bakın hükümetiniz yok, ratingçiler bir güzel götürüyor ülkeyi,..basit doları kontrol edip borsaya ara gazı vercekler,...bu proje onların çünkü,..
demişler ya tr türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir diye o mesele,..
Demokratik hukuk devleti normları gözetilerek kültürel haklar evrensel değerler gözetilerek oluşturulabilinir. önemli olan demokratik ulus devlet ilkeleri doğrultusunda
entegre olmak . bence evrensel değerler dikkate alınarak ulus devlet ilkeleri doğrultusunda başarılabilinir.
boncuk (10.06.15), indregandi (10.06.15)
bu seçimin bu olacağı baştan belli, zira akepe oy kaybetmek için her şeyi denedi,
merkez bankası ile kavga etti, osloyu dolmabahçeye taşıdı, aksaray işi büyük tartışma nedeni oldu,..keza seçim ve öncesinde cbaşakanının tarafsız kalamaması,...alttan ima edebilirdi, gitti aktör oldu, ipe un serdi,..
bizim topiğimizde %10 kaybın bölüşüleceği yazıyor,...kayıtlarımızda var, bununda diğer üçlü tarafından pay edileceği yazıyor,...tabi cehepe ataürkü ön plana almayınca , anti emperyalist olamayınca, yani olaylara yeni kalıncahedepe akepe kayıplarından 3 yerine 6 aldı,..
6 idi 12 oldu,..şimdi kimler kime çalışmış hep belli,...
ilaveten
üçlüden birincisi hale koltuğunda,
ikincisi eğit donata razı oldu,
üçüncüsü ise gitti geldi yerinde kaldı,...işinin başında, işi keisp biçme terzilik,...
yönetimde ratingçiler + bu manzume,
Üstat herşeye rağmen geleceğe umutla bakmak istiyorum. fakat bu mecliste kurulacak olası hükümetten beklentim yolsuzluk komisyono oluşyurularak bu ülkeyi soyanlaradan satanlardan hukuk kuralları içersinda hesap sorulması.
boncuk (10.06.15), indregandi (10.06.15), rüzgar (10.06.15)
syın tutku bu bizimki olsun inşallah başarabiliriz,
ama nasrettin hoca üç şey yapmış,
1.eşeğe ters oturmuş
2.parayı veren düdüğü çalar demiş,
3.sü.....
2.si yani parayı verenin ve bunun çizdiği şablon çok önemli,
demekki bahsettiğinizin olabilmesi için yani ulus devleti demokratik yoldan koruyup barışçıl şekilde devam edebilmemiz için bütün kesimlerin 2.ye yani parayı verene anti emperyalist olmaları şart,
buda haliylen biji obama ile olanaksız,..
yani 3.sü,
göle maya çalmak,....
5 dak grafta Garan 8.14 altına kayışta bir miktar düşüş olabliir görüntüsü var.endeksde 97.800 altına kayışta bir miktar düşüş bekliyorum.
boncuk (10.06.15), indregandi (10.06.15), sszul (10.06.15)
ben bir flat daha ettim,
kalanlar 104475, 103100,..
102250 yi flat ettim,
sayın sszul
bakın gold 1189.x te buradan 1120.x çıkıp çıkmayacağı takip edilmeli,..
yada yön dediğiniz gibi C değişmez.şimdi 13 senedir hiç bir şeyi düzeltmemissiniz aksine adalet hukuk şiddet baskı tahakkum akla ne gelebilecekse her şeyi yapmıssınız yani tam bir DİKTATOR otoriter uygulama.
Açıkcası C düşüşüne hükümet edecek olanların içinde bulunduğumuz gidişatın sorumlusu değil 13 senedir bu ülkeyi yöneten küresel ekonomik gidişatın iyi dönemine gelmelerine rağmen bu günkü tablonun nedeni olan yolsuzluk çetesi hükümetinin bulunmasını isterdim. aksi halde gelecek hükümete haksızlık etmiş olunur.
boncuk (10.06.15), indregandi (10.06.15), kemo (10.06.15), sszul (10.06.15), teoman85307 (12.06.15)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri