oooooolllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy yyyyyyyyy oooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllleeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy
lalalalalalall lalalalalalal lllllalalalalalalalallaal
PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPATPATPATPATPATPATYYYYYYYYYYYY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
JEL.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
uNUTMAYIN BEN TEPE ARAMAM DİP ARAMAM DEĞER ELİMİN KİRİDİR, BEN PAPATYACIYIM DİPE İŞARETLERİM PAPATYAYI TEPER, TEPEYE İŞARETLEDİMMİ KORKUN BENDEN VE SONRAKİ PAPATYAYI BEKLEYİN, GERİSİ FASA FİSO.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İki günlük bilgileriyle takip etmedikleri bilmedikleri papatyaya çakmaya laf etmeye kalkanlar siz o zamanki piyasalara dua edin, papatya dönüp dönüp yükselen dibe geliyordu, bir kere tepeye geldi ne oldu ortada.
ALAYINA HODRİ MEYDAN.
Jelibon.
Ne oldu lem 3 ün içleri??????????????????????
Jelibon.
Kalkmışlar jelibona ew öğretmeye çalışıyorlar. Başkalarını kastediyorum kim ne bilen biliyor.
Ama ben vermiycem linki bana yapılanı yapmıycam.
TIRIS ARAZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.
bEN EN AZINDAN FARKETTİM VE DÖNDÜM SEN ARAZİ OLDUN. SES VER YAŞIYORMUSUN LEM?
Jelibon.
burdan arazi ordan arazi her yerden araziiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
oğlum bir bok yiyorsanız arkasında durun lem.
Jel.
üstad vix teki görüntüyü 2012 sonları 2013 başlarındaki duruma benzetiyorum
ew olarakta abc düşüşün c sindeyiz ve c max a*1.618 den 1580-1594 gibime geliyor
4.c iptal bende sizin b düşüşü sayıyorum veya haftalıkta 8.dalga olabilir bu düşüş
9.dalga için yükseleceğiz gibimede geliyor
tr için ise diyecek birşey bulamıyorum.hayırlısı olsun diyorum.
düşüş bekliyordum amma böylesini değil tabiki
işc yi 10 yıl aradan sonra taban görünce beynim döndü o an için.noluyoruz lan dedim hatta bir ara tabanı bile kitlediler
neyse inşallah bu problemler aşılırda tekrar yükselişe geçeriz
ytd
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
sayın jelibon su goruntude sp 13 hazirana b tepesini yapmaya gidiyo herhalde.cok tesekkürler
tam ewde denilen oldu, yine de veriden sonra çünkü her zaman tarım dışı kısa vade de en büyük veri dikkatli olun, genel görüntü bu ew yönünde şimdilik veriye yine de dikkatli olun, ben derim tatil yapın bakın ekran ya da kapanış yanılması olur, bakalaım 13 haza. ne bugüne ne yarına 13 haza bakalım alçalan tepemi yoksa dipmi, eğer olurda veri de satılırsa 13 haza long yok. alınırsa da 13 haza short yok.
Ben yarın yokum başarılar.
jel.
Bide bişey diycem ben politika yapmadım yapmam, bunu herkes biliyor, Atamı çok severim, Peygamberimi de çok severim, sadece yaradandan korkarım bu hayatta,
BAKIN BAŞBAKAN BUGÜN HAVALANI KONUŞMASINDA YANLIŞ ANALİZ EDİYOR, EĞER BEN GİBİ BİR EWCİYE SORSALARDI, BU YANLIŞ ANALİZİ SÖYLERDİK,
YANLIŞ ANALİZ ŞU: FAİZ LOBİSİ. ALAKASI YOK, HEPSİ BİR DÜŞECEKLER BU SON 7.5-8 AYIN DÜZELTMESİ. EĞER TR TEK DÜŞŞÜN BAŞBAKANA KATILIRIM AMA TEK DÜŞMÜYOR SP AĞIR GELDİ AMA SONUÇTA YETİŞECEK.
BAKIN HER PİYASA DA HER ZAMAN ŞUNA UYANIN %20 HER ZAMAN AYI PİYASADIR, ALTINA GELMESİN YÜRÜR GİDER UYANIK OLUN.
93.000-73000, %20 DEN FALZ EDER, EVET TEPTİ, AMA %20 ALTINA UYANIK OLUN.
EĞER 13 HAZA TEPE ALIRSAK Bİ DAHA SHORT ALAYINA SHORT. FAİZ LOBİSİNEDE SHORT BAŞTAKİLERE DE SHORT.
BİZİM İŞİMİZİ BİZE BIRAKSINLAR.
İYİ GÜZEL YANİ SEN ORTALIĞI YER ÖBÜRÜ GERSİN ŞU GERSİN BU GERSİN DÖN DOLAŞ ŞUÇ YİNE BORSA. ÖYLE YAĞMA YOK.
BANA SORSALARDI BEN VERİRDİM ONLARA NE ZAMAN BAŞLAYACAK NE ZAMAN BİTECEK. BAK ŞUNU ASLA DEMEDİM NE BAŞLAR NE BİTER O DEĞİL, BAŞLAYINCA GÖRÜNCE ZAMANINI SÖYLERİM, YOKSA GAYBI ANCAK ALLAH BİLİR.
JEL.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri