BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
60 lıktan aşağı yöne hareket bekliyorum, realize yönünde, çok yoruldu, yere vermiyorum, çünkü yeni yere çizecek, bu nedenle sadece realizasyondur olcak olan,
bu hareket muhtemel 250 ile 125 arası bir yereden başlar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
palayı öğlen yimeğinde yakaladım. yarım ekmek arası döner yiyodu. cimri herif.
nidecen şimdi bu zeviyeden dedim. nidecem dedi. eğsi makastan artı makasa geçecem dedi. burda zpottan da alırım emme vadelinin tadı bi başka dedi. ben şimdi bu vadeliyi artı makasa çektimi zati bütün bıldırcınlar zpotta alıma geliyor dedi. göbeğini dutarak kıkırdadı. bıldırcını bildin mi sen dedi. dadı pek güzel olii o bıldırcınların dedi.
vay vay dedim içimden.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
geldim geçmi,şide okuyamadım daha...
hemen takas ve makas durumuna bakalım...,
alan 4444
satan 4650
garan 3700
işler yoluna girmiş demekki..
alanlar satanları geçmiş...
burdan şunu anlarım... yukarı devam edecek olsa bile realize zamanı gelmiş..
yanık çortlere hayırlı olsun..
ıng kol bacak kesiyor uvvvvvv
yukarı çekerken artı makasa gecemez, artı makasa geçmek isteseydi
veya mıçı yeseydi şimdiye en az 600-700 artı makas yapardı.
eger artı makasa geçecekse dahi bunu aşagı inerken yapacakdır...
şahsen
küçük ihlaller, oynamalar dışında
bir süre daha artı makas görecegimizi zannetmiyorum yön ne taraf olursa
olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri