ali veli sürpriz olan %10 luk tek tuş dalıp çıkmasıydı.. kademe kademe o fiyata gelmesi değil zaten...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
gümüşte 4 öldü 1-2 oluyor... allah hakkımızda hayırlısını versın ...
sayın finalwave öldü mü oldu mu? anlamadım.. bana göre gümüşte 20.60 civarları çok güzel bi dip adayı tabi yerse.. altın bana göre 1305-1270 dip olursa gümüşte buralarda dip olabilir tabiki yine de bakmak lazım beklemek lazım. şimdilik diyorum ben.. ayrıca zaten gümüş buralar yemezse artık 18 dolar hedeftir kısa vade de.. dikkat etmek lazım ....
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
patrona sormuştum ... soruda altta cevabıda altta ... . demekki döngü reverse .. yeni ay tepe çalıştı .. buda 25 i +- 72 dip demek ... 25 ine dip demek döngü reverse demek ..döngü reverse demek tüm düzeltmenin tamamlanmış olması ihtimali demek ...... acele yok ... yani .. sabır lazım ....
2013,00
buralardan altında 1600 gümüşte 28-29 onsa tepecez sonra birdaha sert satış yicez galiba.....
sayın filozof jelıbon hocamızın 1-2 etiketine döndü gümüş nerden bulaştım bilmem bu pis metale....
aliveli zaman olarak dip nezaman görülür sence?
usta papatya tarihlerine benide eklersen çok makbule geçer.
Saygılar
Sn. Jelibon, sizi ve papatyayi gec farkettim cabuk kaybettim..papatya listesine benide eklerseniz memnun olurum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri