fdow flama gibi bir şey...
çalışırsa 50 puan daha var aşagı
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bugün dikkatimi çeken üç nokta var:
-Spottaki bu hacimsizlik
-Vadelide alışta ya da satışta ağırlık olmaması
-Veri olmamasına rağmen FDOWun yeni dip görmesi
Benim bildiğim spot hafta sonu riski almaz hemde dowun daha da düşebilme ihtimali varken. Alışların birikmesini mi bekliyorlar nedir. Saat 16:00 civarı belli olur yön.
Bugün dikkatimi çeken üç nokta var:
-Spottaki bu hacimsizlik
-Vadelide alışta ya da satışta ağırlık olmaması
-Veri olmamasına rağmen FDOWun yeni dip görmesi
Benim bildiğim spot hafta sonu riski almaz hemde dowun daha da düşebilme ihtimali varken. Alışların birikmesini mi bekliyorlar nedir. Saat 16:00 civarı belli olur yön.
46.000 ALTINA INERIZ DIYE DUSUNUYORUM DAR ALANDA KISA PASLASMALAR YAPIYOLAR.hAZIRLIK PASLARI YANI.YALNIZCA TAHMINDIR SAKIN BANA INANIP ISLEM YAPMAYIN AYRICADA SU ANDA FLAT BEKLIYORUM.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
46.000 ALTINA INERIZ DIYE DUSUNUYORUM DAR ALANDA KISA PASLASMALAR YAPIYOLAR.hAZIRLIK PASLARI YANI.YALNIZCA TAHMINDIR SAKIN BANA INANIP ISLEM YAPMAYIN AYRICADA SU ANDA FLAT BEKLIYORUM.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Sanıyorum metastock deneyiminiz az.
Aşağıdaki linkte aradığınız çoğu konu anlatılmıştır.
Matriks dekilerde, metastock programındaki mantıkla çalışır...
Kolay gelsin...
http://www.ugur.at/borsatakip/
Sanıyorum metastock deneyiminiz az.
Aşağıdaki linkte aradığınız çoğu konu anlatılmıştır.
Matriks dekilerde, metastock programındaki mantıkla çalışır...
Kolay gelsin...
http://www.ugur.at/borsatakip/
Bu gidişle şaşırmamama 45700 altında long yonlu risk teşkil ederiz.
Shortcular icin 45675-700 durum değerlendirmesi yapmaları gereken yer.
En mantıklı hareket realizasyon yapıp desteğin kırılıp kırılmamasını gozlemek.
Ama 46350 de yaşadığımız it dalaşı ordada olurmu bilemem.
Hele birde 45700 civarını göstertmeden ortadan dönerse tam komedi olur sanırım![]()
Bu gidişle şaşırmamama 45700 altında long yonlu risk teşkil ederiz.
Shortcular icin 45675-700 durum değerlendirmesi yapmaları gereken yer.
En mantıklı hareket realizasyon yapıp desteğin kırılıp kırılmamasını gozlemek.
Ama 46350 de yaşadığımız it dalaşı ordada olurmu bilemem.
Hele birde 45700 civarını göstertmeden ortadan dönerse tam komedi olur sanırım![]()
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri