peki bu altının 1321 ide aşağıya geçen düşüşü olur ve 1000 dolarlara hatta daha fazla düşerek çökmesinde ne olur?
peki bu altının 1321 ide aşağıya geçen düşüşü olur ve 1000 dolarlara hatta daha fazla düşerek çökmesinde ne olur?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu yanlış anlaşılmasın altın 1321 in altına zaten gelecek 4 bittiyse hemen gelecek, bitmediyse 4 b ve 4 c bitince gelecek, tutmadığım 1000 in altıdır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
13 papatyadan sonra ivmeye dikkat edin, 13 ünden önceki barların küçüklüğüne sonraki barların büyüklüğüne iyi bakın, papatyayı anlayın.
Papatya tepeyse düşüşür, ama tepe değilse yükselen dipse uçurur ve hareket ivmelerenir barlar büyür.
Jelibon.
13 may pap barlar.
jel.
3ü 4 ü koyduk adım adım canlı heycanlı 5 e geçtik.
ENAYULAR KOMADA.
Jelibon.
Bu 13 mayıs papatyayla daha önce defalarca ertelediğim topic işine veda ediyorum.
Sıpa da tek gerçek papatyadır ve kabak gibi ortada.
Altında ay dönümü 25 nisan kabak tepe 10 mayıs +72 saatte kadar süren düşüş, gerisi gelirse iv yukarı bitmiş v aşağıdayız demekdir, 10 mayıs 72 96 saatler dip olursa 4 c başlar.
Ben anlatacağımı özellikle orta vadeli tradei yeterince anlattım artık yeni anlatacağım bir şey yok.
Bilmeniz gereken herşey uzun yıllardır vobjektifte, blogda ve burada yazılı.
Daha sonraki papatyaları merak eden 78 kişi bana özel mesaj atmıştı, onlara özel mesajla papatyalar gönderilecektir, papatyayı isteyen başkaları varsa bana mesaj atsın.
Pazar pazartesi Jeliboncada son yorumlarımı yapacağım ve topiği kapatacağım.
Herkese sevgiler, saygılar.
Jelibon.
Balonmuş peh palavra balon görmemiş madaranın enayuları, balonu hep şortlu hallerindeki parklarda gördükleri uçan balon sanıyorlar, sonra ora bura short, topic açın.
Jelibon.
İlerde 2009-2013-2014 rallisine kitap yazacam
adı
MADARANIN ENAYULARI OLACAK.
BU CİHAN SİZİN GİBİ ENAYU GÖRMEDİ. Bu süreçte kim ayuysa enayudur.
AYULUKTA NEYMİŞ LEM BOĞA PİYASADA???
Jelibon.
Bunların ağababaları 2-3 sene evvel terk etti voborsayı sonra gelenleri de azuluları da fasıla fasıla arazi oldu. BU BORSA ALEMİ BUNLAR GİBİ ENAYUSUNU GÖRMEDİ. ORA BURA SHORT SONRA MORT BUNLARIN ALAYI.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri