geniş katılımlı tören düzenliyecez,..
geniş katılımlı tören düzenliyecez,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
aticik (02.06.15), kemo (02.06.15), rüzgar (02.06.15), teoman85307 (02.06.15)
usdtry de saatlikte %90 olasılıkla düzeltme gelecek,
bir kere usdtry nin çıkışı endexsin düşüşünün nedeni değil,
endexsin düşüşüde usdtry nin çıkışının nedeni değil,
ikisi arasındaki bu olay seçim öncesi dengelenme ihtiyacı,
bunu yaptılar,
ve şimdi bu spot salağı dxy nin bu haline halen direniyor,
ama ben buradan ne bok yediklerini görüyorum elbet,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
onun içun pala filan falan demem adama annadınız nı,
her dediğimi yapacaksın tıpış tıpış, işin bu,
yada kendini yetiştireceksin,..
üstat vakum etkisinimi gösteriyor galiba
indregandi (02.06.15), kemo (02.06.15), Lefter (02.06.15), rüzgar (02.06.15), Se_M (02.06.15)
üstat vakumun çekiç gücü nereye kadar olabir.
indregandi (02.06.15), kemo (02.06.15), Lefter (02.06.15), rüzgar (02.06.15), Se_M (02.06.15)
vakum 101625 civarına
indregandi (02.06.15), kemo (02.06.15), Se_M (02.06.15), teoman85307 (02.06.15), tutku (02.06.15)
arada bir omurgalı olmaları gerekir,..bunlar her zamn pelte,..
işlerini söyliyim kademe çiziyorlar yaptıkları mevzu bu,
bazen kademeyi çizip bırakmıyor, bazen kademeyi çizip çıkrtmıyor,..
fiyatların önüne parayı set yapıyor,..çok nadiren ihtiyacı olduğunda ternd gösteriyorlar,...
şimdi mesela çıkış yapacaksa shortun uyanmamsı gerekir,..çünkü para kaptırdı shorta,..
buna işte sallayıp duruyor,..
üstat ben 104550den longumya
bu vakum yakınına gldiğinde
tersine dönsek olurmu
yani sizin son longu flat edeceniz gibi
indregandi (02.06.15), kemo (02.06.15), Se_M (02.06.15), tutku (02.06.15)
hep bir çıkmaz görüntüsü sonuç çıkış, hep bir düşmez görüntüsü sonuç düşüüş,
ben bunlara bakmıyorum basıyorum nemayı buna,...genel bir pozum var, bu devam ederken boş oturmayıp nemalanıyorum,
13000 ne doru gidiyoruz nemada,..damlaya damalay göl oluyor,..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri