son görünüm böyle bence..
son görünüm böyle bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Arkadaşlar geceye long giriyor
Gandi üstad yarın itibariyle başlar biraz dinleneceğim şimdilik hoşcakalın iyi niyetle yardımcı olmaya çalıştım ama ne derece becerebildim bilemiyorum hatam olduysa kusura bakmayın artık
Sevgiler ve Saygılarımla
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
valla hakan aga söyle bakınca forumda senin gibi hareket edecek bir arkadaşın oldugunu düşünmüyorum, günlük yada hareket bazında bilgilendiren diyelim
sayın gandi yi bilmiyorum burdaki arkadaşların yorumlarına bakarsak işini iyi bilen teknik açıdan kuvvetli genele hakim biri olarak anlıyorum, ama senin yaptıgın seviyede yardımı saglıyamaz diye bir düşüncem var, tabi ben yeni oldugum için sayın gandiyi tam tanıdıgım söylenemez bu sebepten insanları kötülüyor gibi bir ibare çıkarmsın kimse lütfen
yani kısaca senin anlatımların anlaşılır çok faydalı basite indirgenmiş olması sebebi ile forumdaki arkadaşlara bir deger katıyor sayın gandi den de mutlaka ki aynı tarzda yardımları olucaktır, ama senin yine yazmanı bekliyoruz açıkcası
bütün arkadaşlara teşşekkür ederiz
sevgili dostlar şükür tr ye geldik sonunda
topik yeni bir dokuya kavuşmuş, bence bu doku bozulmamalı,...
sayın hakanda devam etmeli düşüncesindeyim,...
ben yeni bir topik başlatabilir veya eski topiğimde devam edebilirim diye düşünüyorum biraz da havaları bir kokluyum tr de neler olmuş herkese bol şans dilerim,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Herkese günaydın üstad tekrar hoşgeldin burası seninle bir başka güzel ayrıca Kağıtçı kardeşimizin dediği gibi Hakan arkadışımız akıcı ve basite indirgenmiş anlatımıyla bize yol gösterdi çok teşekkür ederiz umarım devam edersin...
hakan aga da olmayınca forumda çıt yok yav
gunaydın dostlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri