gold da kısa yönlü trade ediyorum 3 gündür.
maşaallah yüzümü kara çikarmadi bu durum
yannız; ABD işsizlik verisi gelecek
korelasyon nasildir?
kötü veri yükselen gold
iyi veri düşen gold mudu?
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
gold da kısa yönlü trade ediyorum 3 gündür.
maşaallah yüzümü kara çikarmadi bu durum
yannız; ABD işsizlik verisi gelecek
korelasyon nasildir?
kötü veri yükselen gold
iyi veri düşen gold mudu?
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
25 nisan full moon ... +-72 saatler dip olsa .. döngü .. bulla dönse .. artık dolunaylar dip yeniaylar depe olsa ...
2013,00
jelibossun grafta dip 25 nisana gelirmiki ... gelse iyi olur ..
![]()
2013,00
Yarın altın ve gümüş te opsiyon günü, 25 nisanda kontrat bitimi ve dolunay ,30 nisan 1 mayıs fed toplantısı var...29 u paskalya tatili...
10 21 ho mo kalmadı imkb de...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Hala geniş sert üçgen, geniş yatay veya zigzag b düşüş, bitiş tarihi 13 mayıs olursa b etiket kebap olur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Görüldüğü gibi dip tepe aramak yok sinyal geliyor gol oluyor burada.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altında da ay dönümü borusal 10 nisan tepeye geldi gol oldu. Bir tepe de iv ün bitimi alçalan tepe 25 nisan olursa kebap olacak.
İv ler ve b ler kendi zekaları olan dalgalardır. Yapıdan yapıya bürünmeleri mümkün yapıları tahmin edilemeyen şekilden şekle girebilen dalgalardır.
Bu yüzden 25 nisan altında alçalan tepe yerine yükselen dibe gelip iv ü de devam ettirebilir.
Ne zaman anlayacağız 25 72 saatten sonra pencere bitince, dipmi tepemi? Bir öncekinde ne oldu? 10 nisan boru tepe ve yıkım. Şimdi de 25 nisan iv ün tamamımı? Bir kısmımı? TİME WİLL SHOW. BİR TEK ZAMAN SATIN ALINAMAZ.
Jelibon.
Kanımca 13 mayısa kadar çok sallanacaz, acemiler uzak dursun, net bir b düşüş acemilere kolay gelir ama üçgenleyen ya da sert bir yatay hem acemilere hem prolara zor gelir. Bir traderin tercihi her zaman üçgenler yataylar yerine trendler olmalı.
Bir trader trendli bir b düşüşü üçgen ya da sertflate tercih eder. Nasıl olsa tarih belli ve günler önceden burada yazılı. 13 mayıs. 13 mayıs zig zag düşüş traderın tercihi, 13 mayısa üçgen ya da sert flat ise doğranma yaratır çünkü sonuçta 19 trade günü var ufukta.
Jel.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri