Bakalım tek çift ay farkı bu ay da ortaya çıkacak mı??
Bakalım tek çift ay farkı bu ay da ortaya çıkacak mı??
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Kırk Erenlere mi catedralMerkez bankamızın 15 ocaktaki faiz indirimi 100 puan bile olabilirmiş, beklentisi olan var mı para piyasasını çok etkiler mi? 20 ocakta'da Obama oturacak koltuğa
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Astatin xau-usd'yi bir anda saldılar 850 oldu şimdi![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
852 den alınıp akşama kadar satılır diye düşünüyorum?Güvendiğim bir sitedeki yorum: Altın fiyatları da Dolar da yaşanan küçük çaplı değer artışının etkisiyle düşüş eğiliminde bir görüntü oluşuyor. Teknik olarak bakıldığında da satış baskısının oluşması daha olası görünüyor. Bugün için teknik seviyelere baktığımızda, yukarıda 878 ilk önemli direnç. Bu seviye geçilirse 885 seviyeleri görülebilir. Aşağıda ise 864 seviyeleri ilk destek. Bu seviye geçilirse 855 seviyeleri görülebilir. Bu seviye geçilirse satış baskısı artarak devam edebilir. (sonrası 842)
Konu hexa tarafından (05.01.09 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
HEXEN'im çatal karam çingenem çizgi matrixim bruslim py katilim,
NE yerelerdesin sen ve sistemin?
Konu Astatin tarafından (05.01.09 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
stopaj,komisyonlar çıktıkdan sonra kalan karın %10 mu alınıyor..yoksa direk %10 mu..
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Akşam için DJI öngörüsü olan var mı? Bugün obama paketi için olumlu beklentiler var sanki?
tüm sistemler alda 5 dkdan günlüğe kadar .. sadece 1 dk satta .... ben ona uydum kısaldım ..
şelale şelale şelale ...![]()
![]()
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri