Sanırım haftasonu not gelecek ve salı çarşambaya kadar yukarda biyerlerde oyalanacak piyasa
eğer not dedikleri gibi eli kulağındaysa böyle olmalı.
Sanırım haftasonu not gelecek ve salı çarşambaya kadar yukarda biyerlerde oyalanacak piyasa
eğer not dedikleri gibi eli kulağındaysa böyle olmalı.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
eli kulağındaymış
Kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Başkanı Ökmen: Türkiye'nin not artışı ile ilgili "eli kulağında" tabirini kullanabilirim AAFinans
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Kimse itibar etmeyebilir ama sanırım rakip derecelendirme kuruluşu olunca gelişmeleri olacakları yaymak istemiş olmalılar diye düşündüm.
Hun İmparatoru ATİLLA
Daha önce verdiğimiz ve takip ettiğimiz çizim buydu .
şimdilik iyi gidiyor .![]()
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
en az 2 yeni tepe beklentim halen devam ediyor.
90000 yakmadan dünkü tepesinin altına sarkmadan sadece düzetlme olarak görüyorum bu inişi
bazı formasyonlar zordur ve baya bir zaman alır.günlük ve haftalıkta elmas vardı.şu an onu kırmakla meşguluz.hedef makinada.heryer artık hedeftir.belkide buralar bile hedeftir.bunu makina ve pozda batanlar belirleyecektir.internete elmas formasyonu yazarsanız geniş açıklama bulursunuz.hayırlı cumalar.
![]()
Konu takae tarafından (03.05.13 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
kısaları kapandım bakalım ya daha yukardan açarım yada not artışını beklerim artık
rekabet iyi bişey böyle yumurtlarlarsa not olayını ky de faydalansın değilmi ama![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
111000 + ve ardından 110500 - öngörüyorum ama
bakalım olcekmi ?
14:30 civarı klasik dip/tepesini yapti gibi
yükselen trendde isek diplemiş olmaliyiz
2. seans dibini görmüş olmaliyiz
111000+ yakmadi 110750 de bitirmiş meğer o olayi
eleman son düşüş/düzeltmede +1000 daha arti APS yapti
öğle raası da APS düşmedi, MC malini da almişlar demek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri